Мисля,че един от джъмперите разрешава работата на останалите (т.е. превключва от ръчна настройка чрез джъмпери на настройки чрез BIOS).Аз съм със Gigabyte 8PE667 Ultra 2 и при мен е така.Виж си книжката,която идва заедно с дъното.[]
значи те са 8 на брои и последните 4 управляват FSB а първите 4 множителя а пък в книжката не пише нищо за други единствено за едни които за до CPU при тебе ако е от тях значи и при мене трябва да е
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Макаров - ако си със Celeron , който не може да се клокне - това не означава че не бачкат джъмперите
Rockwell Cel 500@563 и в момента си търся вентилатор ако ти имаш някъв по хубав fan кажи pls какъв е защото ми се струва че мястото е малко за някъв по корав вентилатор
Hmm abe tva Celeron-4e ne gree vuobshte, za kakvo seriozno ohlazhdane govorish? Az sum s nyakav maluk obiknoven fan na Spire, vyarno s po-golyam radiator e, ama ne vizhdam smisyl ot golyam ventilator... Az sum s 333@375, za suzhalenie hard-a mi prechi da digna shinata - 8.4 GB Seagate [V] i s edin Maxtor na 40GB, ama osmitzata me spuva...
аз моя искам да го изгъзя още ама не ще и си викам сигурно прегрява затова му взех един го голям вентилатор ама като го пуснах на 83 шина и увисна и незнам къде е причината някой ако има предположение моля да каже