-
EPOX или ASUS
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">за колко време iBay доставят покупката?И колко е достаавката, пишеше не6то за 15$ ама не разбрах ?
<div align="right">оргинално мнение на kirog</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Става въпрос само за щатите...
-
EPOX или ASUS
-
EPOX или ASUS
Спрях се на дъно най-накрая - Shuttle nForce2 Ultra 400 Chipset Motherboard for AMD Socket A CPU, Model "AN35N-Ultra" -RETAIL
Линкът - http://www.newegg.com/app/ViewProduc...150-045&depa=1
Много добри отзиви се чуват за нея навсякъде [;)]Така или иначе не ми трябва дъно с екстри, май това най-много ми се доближава до потребностите ! Някакви забележки по въпроса ? Приемам всякакви коментари [:D]
Моллов няма ли да изкаже меродавно мнение по моя проблем ?[8D]
-
EPOX или ASUS
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://www.asus.com/news/2003/20031209.htm
жалкото е чв 9500 е бъгава с dx9 :-) затова ти препоръчвам fx5700u s ddr2(само някои модели са с ддр2)
<div align="right">оргинално мнение на kafka</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
kafka не се засягай , какво му е бъгавото на 9500про? че не ми в ясно , аз имах един преди и да ти кажа на ЕДИНСТВЕННИТЕ DX9 приложения тва е МАРКА нямаше никакви прпблеми.... как разбра че е бъгав DXa9 на тоя радеон?
-
EPOX или ASUS
Ами на мен ще ми дойде точно 67 долара този Shuttle с доставката , може и 5% sales tax да сложат. Една камара ревюта за него изчетох, спокойно се клоква докъм 210-215 шина с добра памет , иначе се чудя за A7N8X-X , ама още не съм си продал старото дъно и не мога да се реша какво точно да взема [:(!]
-
EPOX или ASUS
Благодаря на всички за мненията , не че бяха много полезни ...[:p]
В крайна сметка преди малко поръчах ЕПОКС 8RDA3G и Barton 2500+BOX. Дали да си сменям вентилатора [?][?][?], че не ми се ползва боксовият , ама се чудя пък как ще се справа този CoolerMaster, дето ми е в сигнатурата ? Взех си за всеки случай ArtecSilver5 паста ...[:D]
-
EPOX или ASUS
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Благодаря на всички за мненията , не че бяха много полезни ...[:p]
<div align="right">оргинално мнение на Chipsy</div id="right">
Като гледам какво си поръчал......май и ти се вразуми(като изключим дъното)[:D][8D]
Какво му е на дъното ?
-
EPOX или ASUS
Наистина, кажи какво му е на дъното - явно си го пробвал, сподели лични впечатления!
>
-
EPOX или ASUS
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Благодаря на всички за мненията , не че бяха много полезни ...[:p]
Като гледам какво си поръчал......май и ти се вразуми(като изключим дъното)[:D][8D]
Какво му е на дъното ?
1.MSI K7N2 Delta ILSR - s.A, nForce2 SPP, 400, 3xDDR400, AGP8x, Audio, LAN, ATA133+SATA, RAID, USB 2.0, ATX - 110$ + DDS
2. GigaByte 7N400VPRO, NVIDIA nForce2 Ultra 400 + MCP-T, 400/333/266 MHz FSB, SATA, Dual Channel DDR400/ 333/ 266, ITE IT8712F chip, Silicon Image sil3112A controller, GigaRAID ATA 133 RAID controller, Realtek 8201 LAN PHY Chip, Realtek ALC650 Audio AC'97 Codec, 2 x 4M bit flash ROM, $108 + DDS
3.8RDA3+, Athlon & Duron, Nvidia nFORCE-2, Nvidia nFORCE-2 Ultra Edition + MCP, 200/266/333/400 FSB, 3 x DDR 400 (Dual DDR), 1 x AGP 8x, 6 x PCI, USB 2.0, 2 x ATA-133, IEEE 1394, Serial-ATA 150 (RAID 0, 1), 6-channel Audio, 2 x LAN 10/100 - 105 + DDS
Samo si izberi i si kupi towa e koeto ima na pazar w momenta ot tozi klas koeto si zaslujawa!!! MSI iska gotina pamet,EPOxa systo, GigaByte - ne e pritenziozen kam videoto ako e nesto necuwano za pazara!!!
Upseh!![^][^]
-
EPOX или ASUS
Specifications
Processor AMD Athlon, Athlon XP, Duron
Core Logic Nvidia Nforce2 SPP Chipset + Nvidia Nforce2 MCP
BIOS Award/Phoenix BIOS v6.0
Max. FSB 400MHz
Memory 3 x DDR SDRAM PC3200, 3GB max.
Form Factor ATX, 305mm x 245mm x 40mm
Expansion Slots
AGP 1, 8x (1.5v only)
PCI 5, 32-bit
Ports
PS/2 1 mouse, 1 keyboard.
Serial 2
Parallel 1
USB 4 onboard, 2 optional. USB 2.0
Network 2 x Realtek RTL8201 PHY
Floppy 2 drives max.
IDE 2 x E/IDE Ultra DMA/133, 4 drives max.
Controllers
Sound C-Media CMI9739 6-channel full duplex integrated sound
Option IEEE1394 Firewire interface
Special Features
AGP-Master for protection against improper AGP card insertion
Asynchronous transfer between the PCI and FSB
CPU clock settings are adjustable by BIOS
CPU multiplier settings are adjustable by BIOS
CPU V-core settings are adjustable by BIOS
EZ Boot
Hardware Monitoring Function provided by Winbond
Includes I/O Shield
Keyboard Power On (KBPO)
Magic Health
Magic Screen
P80P Diagnostic LED
PowerBIOS for excellent overclocking features
Suspend To RAM (STR)
Unified System Diagnostic Manager (USDM)
USB Resume
Wake On Lan (WOL)
Не е пък чак толкоз зле [:D]И без това не ми трябват повечето работи на ' + ' модела , така че не мисля, че съм сгрешил . Пък и за 70 долара - толкоз [;)]
-
EPOX или ASUS
Всъщност 78 $$$, да бъдем точни :)
Ето ти линка към 8RD3I , мойто е със 5 $$$ по-скъпо :
http://www.newegg.com/app/ViewProduc...=BROWSE&depa=1
-
EPOX или ASUS
Нормално ли е температурата на процесора (Бартон2500+ @ 3200+ ) да варира около 51 градуса със боксовия фан ? Пробвах и с този от сигнатурата ми ,ама се качи над 55 ...Интересното е, че радиатора на пипане е по-студен от този в сигнатурата ми - демек възможно ли е дъното да не мери правилно - Епокс 8РДА3Г ?
И още нещо - решил да сложа още един фан в кутията , ама как да ги направя - имам един, който е отстрани на кутията и духа навън , дали да сложа още един , койта да духа навътре в кутията и да е отзад ? Щото захранванет ми е точно над процесора и ме притеснява да не грее от него ....
-
EPOX или ASUS
ми с бокса си е напълно нормално, ама с тоя slk доста доста по-ниска трябва да е. това все пак е най-добрия радиатор на пазара. сложил си го погрешно