-
Celeron @ 800
Много интересно Mr.TECHNO, съвсем случайно и аз имам практически опит с асемблиране на компютри. Както казваш - не искаш картинки. Може би защото мога да ти покажа PPGA 433MHz@541MHz при стандартно напрежение 2V, а също така FC-PGA 667MHz@830MHz при стандартно напрежение 1.5V (искам да кажа, че се овърклокват без промяна на напрежението).
И не бъркай Celeron-ите с Pentium II/III процесорите, а при процесорите с честоти над 800MHz интел са вдигнали на почти всички напрежението.
-
Celeron @ 800
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много интересно Mr.TECHNO, съвсем случайно и аз имам практически опит с асемблиране на компютри. Както казваш - не искаш картинки. Може би защото мога да ти покажа PPGA 433MHz@541MHz при стандартно напрежение 2V, а също така FC-PGA 667MHz@830MHz при стандартно напрежение 1.5V (искам да кажа, че се овърклокват без промяна на напрежението).
И не бъркай Celeron-ите с Pentium II/III процесорите, а при процесорите с честоти над 800MHz интел са вдигнали на почти всички напрежението.
<div align="right">Originally posted by HGD*-*07/01/2004*:* 08:44:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
HGD да ти кажа все пак мога да направя разлика между П3 и Селерон , ама още не съм видял и двете версии на 1,5 V -
за Туалатин - да те сасамо от 1,5 надолу , ама за Купърмайн - да ти каж - не съм сигурен - погледни по-горния си пост където пише на колко волта са целероните от 566 - май пише 1,7 V , ili gre[a
относно това дали съм сглобявал системи - да - сглобявал съм, колкото и да ти е 4удно Wallcer - ама още 533 FC-PGA не съм видял
както и FCPGA на 1,5V
КАКто казах ( ако 4етете внимателно ) казах 4е имам 3 селерона и трите са на 1,7 V - а сега искате да ме изкарате и сляп и тъп ( казвате ми 4е не моиже да са на 1,7 V , че ако са - то те са 100% са П3 - както и че най-бързия ми е на 700 МХз , а ми говорите за над 800 - макар и там да не съм виждал - а смея да твърдя че опита ми със системи П3 е много солиден ( мога да твърдя че съм доста напред с материала )
-
Celeron @ 800
-
Celeron @ 800
Walker, остави го Mr.TECHNO. Май търси поводи за заяждане. А и темата отдавна трябваше да се заключи!
-
Celeron @ 800
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Walker, остави го Mr.TECHNO. Май търси поводи за заяждане. А и темата отдавна трябваше да се заключи!
<div align="right">Originally posted by HGD*-*15/01/2004*:* 08:41:02</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Кой се заяжда незнам - май вие нямате опит с тия системи - ади покажи ми такъв процесор 533 ФЦ-ПГА на 1,5 V , като си много сигурен - Досега не съм търсил повод да се заяждам - но вече ме вбесихте .Егати многознайковците - донесете ми такъв и ти давам 100$ веднага за него - навити ли сте ве разбирковци ( ето това е вече заяждане отворко! )
Е*** му М***** много взехме да знаем - това дето ми го прати - ама нищо не потвърждава - от интел могат да пишат каквото си искат ама аз гледам какво пише на самия процесор ( овърклокнатия бил 1,7 - пху - аз само овърклокнатии процесори съм продал - !смешник!
а относно дали има533 ФЦ-ПГА - питах само едно - какво му е ядрото - пише само Селерон 2 ама ни мендо4ино , ни къпърмайн за него докато на 566 си пише какво е "HGD"- ако бе ми доказал факти - няма проблем , ама ти точноп това не направи - почна да ми казваш какъв съм - и дали оимам опит с тия системи- сигурно доста години си по-назад от мен ама ти знаеш - ти си най-добрия - РАДВАЙ се защото засега само ти си вярваш.Аз обратно на теб не казвам че съм най-добрия - затова питам по запознатите тук - но ти не си от тях
-
Celeron @ 800
Mr.TECHNO, това:
http://www6.tomshardware.com/cpu/200...eleron-01.html
стига ли? Ако да - ОК, ако не - отказвам се.
-
Celeron @ 800
световния пазар е пълен с компоненти за които със зъби и нокти сам бил готов да зашитавам тезата че не съществуват :))))) обаче ги има :) by the way преди няколко месеца видях compaq deskpro които със туалатин съвместим конвентор без проблемно управляваше Celeron 1300 със tualatin ядро :)))))) дъното беше без съмнение най-добрия чипсет на интел до появата на i850 а след това и на 865, 875,
-
Celeron @ 800
За intel 440 BX става на въпрос :)))))