След като intel последваха примера на AMD и влязоха във F1 the inquirer прави леко сравнение което изглежда забавно [:D]
http://theinquirer.net/?article=13669
След като intel последваха примера на AMD и влязоха във F1 the inquirer прави леко сравнение което изглежда забавно [:D]
http://theinquirer.net/?article=13669
това е смешно не може да сравняваш фирма която е стана спонсор на водеш отбор с такъв на бъдещ отбор в челото. Дали щеше да постнеш подобно нещо ако интел бяха дали паи на мерцедес?
Ми защо не , Ferrari си е Ferrari ...[]
offtopic:
колкото и да съм луд фен на Ferrari трябва да признаем, че без Шумахер си носеха 27 и 28 номер на болидите
когато носеха 27 и 28 само 1 и 2 бяха по право на шампиона и съотборника му, останалите номера се даваха по реда на записване на отборите и въпросния сезон (`93 или `94) Ferrari се записаха ден преди крайния срок
offtopic// трябва да признаете че Ferrai без Шумахер щяха да много назаде
Ferrari имаха 1 проблем и това бяха гумите - не мисля че тези 158 точки при конструкторите са дело само на Шумахер
говоря ако той не беше започнал да се състезава за Ferrari по принцип иначе за тази година колата им вече е била развита достатъчно и пак щяха да се представят много добре
Извинете ме, че влизам малко <font color="blue">не по темата</font id="blue">
Става въпрос за Ферари и Шумахер. Разбира се Ферари са били и са велики. Не мога да твърдя същото и за Шумахер. За шофьор е добър, но не и за състезател. Резултатите му са следствие на добър гръб (финансов) и толериране (Екълстоун). И децата знаят, че когато не води състезанието кара по лошо и от Такума Сато.
А <font color="blue">по темата</font id="blue">:
Статистиката е интересна, но при положение че се вземат съизмерими показатели - например откази дължащи се на комп. оборудване в колите.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За шофьор е добър, но не и за състезател. Резултатите му са следствие на добър гръб (финансов) и толериране (Екълстоун). И децата знаят, че когато не води състезанието кара по лошо и от Такума Сато.
<div align="right">Originally posted by Lazy Dog - 19/01/2004 : 10:25:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Странно ...
При титлите, които има Шумахер, кой тогава е състезател?
Това, което пишеш е просто смешно.
По втория въпрос.
Доларите не карат автомобила.
Нима Мерцедес или BMW са бедни фирми?
И какво разбираш под толериране. Дай конкретни примери.
Не знам как да нарека поведението на Шумахер, когато по някакви причини не е в челната шестица.
Ще го нарека демараж. Та няма пилот в момента, който може да направи по ефектен демараж, да кажем от 12-та или 13-та позиция.
И на финала, ако не е първи е в тройката.
Така че Такума Сато, не е удачен пример.
@Malone
Нека не разводняваме темата. Не съм съгласен с тебе по тази тема и никога няма да бъда. А иначе ако имаш път към Ботевград - заповядай, ще те поя цяла нощ и ще си доказваме кой е най великия карач за всички времена...[:D]
Благодаря за поканата!
Отлична идея, дано имаме възможност някой път да поспорим.
[:D]
Лорде, ти що не дойдеш да те понатупам на Куейк?[B)]
Таман ако ме биеш, ще можеш да се похвалиш с лично постижение, не на АМД или Ферари![:P]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Malone
Нека не разводняваме темата. Не съм съгласен с тебе по тази тема и никога няма да бъда. А иначе ако имаш път към Ботевград - заповядай, ще те поя цяла нощ и ще си доказваме кой е най великия карач за всички времена...[:D]
<div align="right">Originally posted by Lazy Dog*-*19/01/2004*:* 11:18:11</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Покани ме и мен да ти отворя очите, че ми се виждаш много заблуден[]
Тука няма ли фенове на фирмата която произвежда автомобили, а не леки коли