ABIT AN7-GURO / NForce 2 / 2x DDR 400 / S. ATA /SB 5.1 / 1394
Kakvo novo za nego!!!
Imam takova no da vidim kakvo novo vie znaete za nego!!!
Moito mnenie posle!!!
ABIT AN7-GURO / NForce 2 / 2x DDR 400 / S. ATA /SB 5.1 / 1394
Kakvo novo za nego!!!
Imam takova no da vidim kakvo novo vie znaete za nego!!!
Moito mnenie posle!!!
Не мога да разбера точно въпроса ти- това дъно е от 3 месеца на пазара- какво ново трябва да знам за него. Личното ми мнение е, че дъното е много стабилно, държи 225ФСБ стабилни на 1.7В. Трябва задължително да му се сложи радиатор на МСР-Т чипа и мосфетите, които греят доста над 200 шина. Има си всички екстри за НФорс2 дъно, датчик, отчитащ температурата през диода на процесора, макар и не с 100%-ва точност. С две думи- няма да съжалява никой дал пари за него.
И аз си взех такова онзи ден. Сравнявам го с предните ми 2 дъна - Epox 8rda3+ i Asus a7v600 и АМД 1700+:
1. -На асуса без проблеми се клоква до 2200 реални (над 2100 - 55 градуса натоварен). На абита повече от 2036 не мога - дори и тогава вдига 70+ градуса. <font color="beige">Тук някой по-компетентен да каже защо е така</font id="beige">
2. +Най-добрият саунд е на Абита
3. -Не открих бут меню (голям -) асус=esc, epox=F8.
4. + Asus i Abit имат активен контрол на оборотите на вентилаторите.
5. +/-Асус пасивно охлаждане.
6. +Абит бутва най-бързо (до с.
7. +Достигнати честоти по шината: Асус 215, Абит 231, Епокс 227.
Това са ми първите впечатления, ако ви трябват още - питайте.
бтв king_pin с коя програма следиш дъното ?????
Cpucool мери само честотата, MBM=0 градуса, тая с дъното е бедна....
Нямаш друга възможност все още за следене на температура освен с mGURU-то...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Нямаш друга възможност все още за следене на температура освен с mGURU-то...
<div align="right">Originally posted by MiRaGe*-*22/02/2004*:* 14:14:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Прав е но не сам савсем сигорен!!!
Мился че има не6то което не сме нагласили software-но и затова се получава така!!!
king_pin не е ли време да ни пооткрехнеш, за какво беше първият пост?
[quote]king_pin не е ли време да ни пооткрехнеш, за какво беше първият пост?
@breii
OK ама ако ти ме светнеш какво точно си имал в предвид!!!
искам просто да видя какво е обштото мнение за това дънце!!
Breii ти какво мислиш добро ли е!!!
P.S.
Абе с теб ли говорехме за някакво охлаждане, но аз така и не ти писах???
кинг_пин, така като гледам има6 доста добри наблюдения за дана и то дана близки по производителност. Може ли да ми кажеш, понеже сега ще си вземам PC, кое от даната които коментира6 малко по-горе Asus, Epox i Abit, e най-добре да си вземе 4овек като цена/ка4ество? А щях да пропусна ... и от каде ;о)
имам предвид фирма с готина цена. :о)
кинг_пин, така като гледам има6 доста добри наблюдения за дана и то дана близки по производителност. Може ли да ми кажеш, понеже сега ще си вземам PC, кое от даната които коментира6 малко по-горе Asus, Epox i Abit, e най-добре да си вземе 4овек като цена/ка4ество? А щях да пропусна ... и от каде ;о)
имам предвид фирма с готина цена. :о)
За Abit нали видя какво съм писал по-горе.
С 2 думи доволен съм от него.
"Imam takova no da vidim kakvo novo vie znaete za nego!!!
" - Ей това имах предвит с пооткрехването
@biolante
Za dano gi narejdam taka ABIT,Epox,Gigabyte,ASUS!!!
E ot most computers!!!
AN7 na ABIT za koeto e i statiqta e nai dobro a e samo 119$
@breiii
da naistina e mnogo dobro danceto az ot na4aloto se bex po razo4aroval no sega razy4ix si4ko i sam mnogo dovolen!!!
GURO-to e malko tapo no...
Случайно откри ли бутон за бутменю ?
И моля те пиши на кирилица...ако можеш
8.+С натисат insert при пускане, зарежда с настройките по подразбиране.
9.+Помни няколко различни настойки на биоса.
10.-Много отдалечени иде конектори (който е с голяма кутия - да му мисли).
Да за кирилицата приемам забележката но така сам си свикнал!!!