моя проблем май не е много по темата, ама ще го споделя тук. Значи поръчах си това същото дънце-75FRN3 обаче чисто новичката ми AXLE GF4 Ti4200 128MB VIVO не ще да зацепва на него, даже BIOS-a не тръгва, а съм сигурен че видеото ми е на ред понеже съм го тествал на интелска платформа и си минава бенчмарковете без проблеми. Обаче май проблема не е и от дъното, защото и на други дъна с Nforce chipset не тръгва. Тествал съм я и на EPOX 8RDA+ и BIOSTAR M7NCD и не върви. Та знаете ли каде моге да е проблема? Аз си знам че AXLE е убита марка, ама чак толкова моге ли?
Дънцето си бачка с всяка друга видео карта с изключение на моята , а за пукане, мога да кажа, че поне аз не чувам такова. Видеото понеже си е в гаранция и казаха че ще ми го оправят, ама да се надяваме че не е дефектна цялата серия на AXLE че незнам кво ще правя тогава . А иначе това дънце 75FRN3 хубаво ли е? Колебая се и за EPOX 8RDA+ обаче не знам дали разликата от 30$ си струва. И можете ли да кажете дали тоя MCP-T чип заслужава хвалбите с които го заливат отвсякаде, понеже моге би само той ме кара да се двуумя между двете дънца. А чували ли сте нещо за Abit NF7 , защото в една фирма ме наплашиха че имал некви проблеми със захранването и много бързо му се надували кондензаторите.