Машината не беше за мене но вече взех EPOX 4PDA3I и един Celeron на 2,4GHz и съм доста доволен и от дъното и от процесора. Отказах се от Barton-а след като прочетох статията на Mollov в вестник БъгБГ
Машината не беше за мене но вече взех EPOX 4PDA3I и един Celeron на 2,4GHz и съм доста доволен и от дъното и от процесора. Отказах се от Barton-а след като прочетох статията на Mollov в вестник БъгБГ
Хихихихииииииии
Ти сериозно ли предпочете Селерон пред Бартон ?!?!?!?!?!?
DFI Infinity Nforce2 Ultra това е дъното !!! Няма Епокс няма Абит нито Асус брато - ДФИ гази кочината. Моят мобилен Атлон 2500+ фърка на 2.25 Гхз 11х203 на 1.6 волта - 42 градуса напално натоварен !!! Пиша така тъй като вчера си го купих това дъно и процесор след тонове форуми и запитвания. Така че си прави сметка виж малко е по-скъпичко но не много.[:D]
А пък тва дето си го направил със Дърверона направо не мога да го асимилирам... С какъвто и акъл да е този Молов сигурен съм че ще знае че Бартон е 300% по добре от един Дърверон (нищо лично Молов) .[^]
Това за селерона вместо Бартона не мога да го разбера.
целерон и на 3,5Гхц не вяврам да е по бърз от Бартон 2500+ .
Celeron с тоя 20 стъпков конвейер и с тия 128 кб кеш от второ ниво. Недай си боже да не намери това което търси там и да се обръща през memory controller към RAM или оле пък от HDD. Колко цикъла ще направи на празен ход не мога да смятам до толкоз. Многото MHZ и оптимизациите за P4 малко оправят нещата но за мене Celeron е мн пари за слаба производителност.