Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 57
Like Tree3Одобрявам

Препоръка за Апарат за кръвно налягане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2013

Отговор: Препоръка за Апарат за кръвно налягане

Здравейте, аз също препоръчвам Микролайф. Баща ми има проблеми с кръвното и има такъв от 7 години. Наскоро му купих друг техен модел. Най-важното е, че измерва и определя аритмията. Наскоро имаше някаква акция в парк Заимов (минавах от там и се загледах) във връзка с Деня за борба с хипертонията и видях, че измерват с апарат на Микролайф. Обясниха, че е с някаква супер технология, която регистрира аритмията предсърдно мъждене, а тя една от причините за инсулт. Точни са, лесни за употреба и никога не е имало проблем с апарата им.

2.  

3. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Колега, от къде може да се купи този апарат и колко струва. Дай някакъв линк, че нещо не го намирам.
    Намерих, но са доста модели и не мога да си избера.
    Този пост е редактиран от abv; 05-06-13 в 11:44.

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Хайде на рекламите-е-е-е ...

Тази марка да не е единствената "измерваща аритмия" :rolleyes:

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Хайде на рекламите-е-е-е ...

Тази марка да не е единствената "измерваща аритмия" :rolleyes:
    Ами да беше казал кои са тия други... щото така твоя пост за мен не носи никаква информация и го считам за спам. Естествено че ще се споменават и марки - иначе темата ще е напълно безполезна!
    "Имам тука един апарат, много съм доволен, показва вярно , мери хиляда неща, ама няма да кажа как се казва и какъв модел е щото ще е реклама...." много полезно нали?

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Коментираният пост 31 беше откровена реклама Pat, това което виждаш е изрязаното от него, което оставих като евентуален носител на някаква достоверна информация...

7. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Коментираният пост 31 беше откровена реклама Pat, това което виждаш е изрязаното от него, което оставих като евентуален носител на някаква достоверна информация...
    В такъв случай съм съгласен с теб, но аз коментирам това което виждам....нямам идея какво е било преди това.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Еййй,ама големи майтапи се пишат по някога!....Измервал апарата още при напомпване!?...Как бе,защо тогава докторите първо помпят ,после мерят?Друг куриоз-давал разлика с класическите....Ама класическия апарат върви с ухото на доктора или по точно обратното!....Водещото при кардиолозите е ТЯХНОТО УХО,всичко друго е допълнение!Като изключим меренето на кръвно при джи пи-то,специализираното такова,направено от кардиолог в легнало положение е нещо съвсем различно,забелязвали ли сте слушалките на кардиолозите,чувалили сте сърце през такава слушалка?....Ще ти спука тъпанчето!....Ако особено на връта на лекаря се мятка някой Литман....Произведен в Щатите,не във Виетнам!.....Омрон си е марката за електронните апарати!И тези за над лакътя се доближават най вече до реалното !Добрия ОМРОН,има два датчика,засича на две места по маншета налягането,но и той прави....само това!Ако очаквате електронен апарат да ви даде информация като доктор....дълбоко се лъжете,това просто няма как да стане!....Всичко друго е търговски трикове!..../В къщи ,в Бг ползвам услугите на ОМРОН от 160лв и кардиоложка със стаж амен-амен...30 години!/
    mitak-tv1 одобрява това.

10. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Нали това е форум в който хората да си помагат и темата е "апарати за измерване на кръвно налягане". Ако е така наистина, мисля, че даже е задължително да се споменават марки и модели. Например аз нищо не разбирам от медицина, но искам в къщи да има един апарат с който от време на време да си проверяваме кръвното. Има хиляди предложения из нета, но аз не мога да си избера тъй като не разбирам. Същевременно друг колега има познания купил си е някакъв модел и е доволен. Какво пречи да сподели и да даде съвет, това според мен не е реклама, а опит да окаже помощ. Прочетох доста хубави неща за "Микролайф", но те имат много модели и не мога да преценя кой да избера. Така, че ако някой реши да помага трябва непременно да спомене модел и не считам, че това е реклама.

11. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Така е abv,ето ти модел-OMRON M6W!Ще си спокоен,че този уред ще ти показва това за ,което е предназначен!Коректно и точно!Но няма и не може да замести ухото на доктора!Електрониката не мисли,тя само отчита!И.....бъди здрав!Това е най важното!

12. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

То да посочиш марка и да кажеш че го ползваш и си доволен, НО когато започнеш със суперлативите, че бил еди какъв си недостижим, неразваляем и т.н.

Аз съм написал че ползвам Лумископ и съм доволен.Има сензор който освен аритмия отчита дали има грешка при измерването и нивото на батерията,Това е . Сега кой е по-по най ...

13. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Не искам да ставам досаден, но да се уточним. Никой никъде не видях да казва, за заместване на лекаря специалист. Просто в тези динамични времена човек трябва и сам да се грижи за здравето си. Поне да си мери кръвното и температурата и ако забележи нещо обезпокоително да бяга при специалист. Гледах едно интервю с артиста Христо Мутафчиев. Веднъж преди да се разболее си мерил кръвното, било високо, а той си помислил, че уреда не е точен. Та той призовава и в книгата си - редовно да си мерим кръвното. Съвсем в реда на нещата е някой като си купи нещо от дадена марка да си го хвали.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Искаше мнения-получи ги!Лумископ,Микролайф,Омрон....А колкото до хвалене,да си похвалиш жената,колата,бълдъзата...иди доди!Ама чак някой да си хвали апарата за кръвно!?.....Той и Мутафчията хубаво е написал разни неща в книжлето си,но то по добре да се бе снабдил с чашкомер ....Превантивно....И като го гледам как пак е налапал папироската......Да е жив и здрав!И да знаеш,в Токуда в София,апаратурата в интензивното е на ОМРОН и Сименс,но дано не те" окичват" с нея!.....Пък и добре беше да споменеш около каква сума гравитираш,така щеше да е по лесно...

16. Тук е от
    Jun 2013

Здравейте ,някой може ли да ми препоръча апарат за кръвно налягане за ръка (над лакътя) с обиколка 50 см. ?

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Спам
    kod

18. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ami11 Виж публикацията
    Здравейте ,някой може ли да ми препоръча апарат за кръвно налягане за ръка (над лакътя) с обиколка 50 см. ?
    Маншоните се сменят и има различни размери - продават се в специализирани магазини за медицинска техника. Ето един такъв. предполагам има и други, но този съм го ползвал....
    Медилинк ООД - медицинска техника

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам апарат за кръвно OMRON M2 INTELLI SENSE
    От los4e във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 07-02-14, 15:46
  2. Апарат за кръвно налягане Omron M2 Basic
    От astragon във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 10-09-13, 22:38
  3. Отговори: 1
    Последно: 10-07-11, 03:29
  4. Електронен апарат за кръвно - какъв?
    От der_meister във форум Друга битова техника
    Отговори: 8
    Последно: 04-07-06, 18:02
  5. Отговори: 5
    Последно: 07-02-06, 19:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе