хора направих си мрежата на 2-та компа нет имам всичко имам само че немога да играя в мрежа на игрите защо така?
хора направих си мрежата на 2-та компа нет имам всичко имам само че немога да играя в мрежа на игрите защо така?
ако са ти много стари игрите, може да трябва да си инсталираш IPX :Р
еми пробвах стар крафт и кармагедон... а как се инсталира това ipx ?
На "Local Area Connection Properties" избираш отдолу бутончето "Install..." От там избираш "Protocol" и щракаш върху бутончето "Add" и избираш "NVLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol"...
За допълнение:
Ако не знаеш до LOCAL AREA CONNECTION се стига по два начина:
1. Ако имаш иконка с две компютърчета на task bar-a долу до часовника кликаш два пъти върху нея. В отворилият се прозорец кликаш върху PROPERTIES и следваш инструкциите на Little_Alien. (Ако имаш повече от една такава иконка трябва да кликнеш върху тази за връзката м/у двата компютъра.)
2. От START бутона избираш SETTINGS и после NETWORK CONNECTIONS. Там кликаш два пъти върху връзката между двата компютъра (ако имаш повече от една изброена). В отворилият се прозорец кликаш върху PROPERTIES и следваш инструкциите на Little_Alien.
P.S. За Starcraft и Carmagedon задължително трябва IPX.
Приятна игра.
blagodarq za vsi4ko mom4eta vsi4ko e kakto trqbva
P.S sorry 4e pisha na latinica no prosto na pc-to koeto sum sednal nqmam kirilica