----------- SPAM -----------
Чудно, че можеш да настроиш slackware, като рутер, за това браво.Първоначално публикувано от Nasko0o
На твое място бих си хванал гадже, майката на което е учителка по литература, за да ти оправи малко правописа, така ще съчетаеш полезното с приятното. Хубаво е, че в училище те учат да имаш хъс към парите, но пари в ръцете на неграмотен човек не струват нищо. Дребни граматични грешки са дребен недостатък и повечето хора ги подминават със снизходителност, но твоите са фрапиращи.
абе как ще лепиш по чужда частна собственост к`вото ти скимне...Първоначално публикувано от Nasko0o
к`ви ли не досадници* :knuppel2:, ми лепят по входа рекламки за ланове, ключарски услуги, водопроводни услуги...отврат...мисля да навия домоуправителя да издириме тези "предприемачи"* :knuppel2: по телефоните им в обявите и да им искаме пари за рекламна площ...иначе... :knuppel2:
а иначе за идеята - може да им пуснеш и един кабел за кабелна телевизия и да им прибириш по петарка примерно - нали докато ти е изгасен телевизорът, сигналът си върви, няма да става зян я!; може да метнеш кабели на жиците (кат`наш`те братя ромите) и да продаваш ток на съседите...
е, днес е 1 април...
да така е прави сте благодаря ви много за подкрепата и интересните идеи и за спама най - вече
Няма кой знае какво да загубиш ако пробваш. Едва ли някой ще те изпее на КРС. Само внимавай ако кабелите ги прекарваш по покрива..... слагай защити, че да не изгориш пс-тата на твоите хора.
Защо ще се ограничаваш само в твоя квартал? Разлепи в целия град, а по натам и в цялата страна
споко, човече!Първоначално публикувано от Nasko0o
аз наистина реших, че е първоаприлска шега...