Здравейте,какво ви е мненито за този рутер,работи ли стабилно и може ли да му се качи DD-WRT firmware
Здравейте,какво ви е мненито за този рутер,работи ли стабилно и може ли да му се качи DD-WRT firmware
Аз дълги години имах 6та версия на този рутер и ми правеше проблеми с отварянето на портове през uPNP и хардуера му не позволяваше да се качи dd-wrt фирмуер. За съжаление нямам наблюдение на версия 7.
Най дъвения от серията, изключително слаб хардуер. Доколкото си спомням беше 1МБ РОМ и 4МБ РАМ. Не може да качиш нищо. 6-та версия е х2 и има алтернативен фърмуер. Ако ще флашваш, насочи се към бъфало!
...или към D-Link DIR-300, въпреки ,че Бъфалото е много по-добър.
Поразрових се и открих три различни хардуерни конфигурации на 7-ма версия, може и да успееш да го флашнеш ама най добре го отовори и виж китайците какво са сложили вътре.
погледни това http://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=19226
А рутер NETGEAR WGR 614L по-добър ли е,той е с отворен код
Не, WGR-614L е много по-лош от Cisco 3845. Само дето 3845 на Cisco струва колкото стотина от твоите...
Няма добри и лоши устройства, има подходящи и неподходящи.
Кажи за какво ти трябва, та да получиш действително компетентен съвет от специалистите.
Ами трябва ми за да рутирам ЛАНа към компа и сат.приемник DM600
На тоя V7 не става друг фърмуер , иначе за домашна употреба и нормална експлоатация е добър , по скоро потърси V9 , по бърз и стабилен дори и с оригиналния фъруер.
На WGR-614L може да му се сложи DD-wrt. Относно другите от 614 серията v.6, v.7, v.8, v.9 си имат специален firmware писан за България.
V.8 , V9 - имат third party firmware
може ли да ми кажете каква е паролата за влизане в настройките на този рутер по дефолт, щото си ресетнах рутера , а съм си загубил книжката?
отдолу на гърба ги пишеПървоначално публикувано от novamen