Re:Проблем със съдомиялната
Нормално ли е налягането на водата? Възможно е и цедката да е задръстена с твърди частици. Ако иматете визможност, проверете, преди да викате майстор.
Налягането е нормално, цедката я чистя веднъж седмично и рядко има нещо различно от тук там някой магданоз. Сега като свърши цикъла ще я измия. И на мен ми се иска да не стигам до майстор, но не знам какво да правя.
Цитат:
След два три пъти отваряне на вратата тръгва
Блокировката на вратата може да "гафи".
Цитат:
Първоначално публикувано от _belladonna_
Налягането е нормално, цедката я чистя веднъж седмично и рядко има нещо различно от тук там някой магданоз. Сега като свърши цикъла ще я измия. И на мен ми се иска да не стигам до майстор, но не знам какво да правя.
Май Kasap имаше в предвид филтъра (цедката) на маркуча за чистата вода....
Обадихме се на сервиз, утре ще дойдат да я видят но по описанието на проблема казаха че вероятно трябва да се носи там. Какъв е този сервиз, който оставя клиента сам да се оправя с транспорт, монтаж и демонтаж незнам... Крайно съм разочарована.
Между другото, от снощи не работи съвсем.
Току що приключи ремонта. Стана веднага за щастие. Смениха кондензатор, раздвижиха помпата. Техника каза че помпата е блокирала. Доволна съм, че не се наложи да я нося в сервиза, справиха се на място. Също сами си я демонтираха и монтираха отново. Като цяло мисля, че професионално ме обслужиха. Благодаря на всички за отзивчивостта.
Благодарим, че ни държиш в течение на нещата със съдомиялната машина.
Много се дразня на хора, които идват тук, пишат и бягат
Каква марка ти беше миялката?
Ако може да изполвам темата на _belladonna_ за да питам за друг проблем със съдомиялна - не спира входящата вода, предполагам , че клапата не затваря, но не знам каква може да е причината. Машината е Беко DIS 5830, на има-няма 2 седмици. Онази вечер я пуснах да мие и сме заспали, като ми се стори, че доста време мие, но я оставих. Сутринта като се събудих с голямо учудване видях, че още работи :yikes. Отворих и видях , че съдовете са измити, но се пълни с вода и помпата постоянно източва.Спрях водата от крана. Днес развих маркуча за водата, да видя дали няма боклуци - нямаше. Тя си има нещо като филтърче на входа, което би трябвало да задържа такива неща, но не е съвсем ситно. Възможно ли е да са влезли съвсем дребни боклучета, които да прецакат клапата или проблемът е някъде другаде, в електрониката например? Изключих от контакта, включих и пак същото - докато пусна водата почва да пълни. Без да е пусната миялната.
Можеви клапана е прецакан, но каквото и да е миячката е гаранционна. Викай техника и това е. Следващия път се замисли дали да си купиш турска техника.
Отговор: Проблем със съдомиялната
Здравейте,имам съдомиялна в която слагах само таблетки и съдовете се миеха чудесно, днес реших да сложа сол и препатат за блясък и съдовете станаха матови с много бели петна. Защо се получи така?