Изгорели крушки не се ремонтират
Начина на пренавиването издава решителна липса на умения в дадената посока, но ползването на пластини за фиксирането ротора при стягането на статора към корпуса пък е нещо твърде важно , а малцина го знаят.
Има компресори които си струва да се ремонтират.
Разбира се - не тези за дом.хладилник
Подобни кадри можеха да се снимат в нашите Техникуми преди 25 години и повече - тогава имаше ( и е имало) истинско техническо средно образование. Сегашните "професионални гимназии" са срам и позор.
До подобно на видяното от тези кадри положение надявам се да не се стига никога.Колкото и да сме я закъсали чак толкова не бива.Първоначално публикувано от Lazar
Всеки, който е пренавивал двигател с ужас ще гледа как не бива да се нарежда прешпан, как не трябва да се взимам мярка за намотката, съвсем ще зяпне при вида на намотка навита в/у тръба( съответно не може да направена на части и плюс това е преплетена от свалянето и от тръбата.
Полагането на намотката е съответно е не по-малко бездарно.Обшиването също е "върха" и разбира се без ключове.Връзките м/у секциите са единственото изпълнено като за тройка. Въобще този клип ме остави без думи.
Дай боже никога да не падаме до такива безумия.Макар не виждам основания за оптимизъм.
А клипа е от две части.Във втората професионалист сглобяваше компресора, а статора му не е пренавиван.Познава се по формата на секциите и обшиването.
Не казвам, че така трябва да се прави . Не мисля, че това на клипа е ремонтна работилница и филипинците така си пренавиват компресорите, прилича ми на час по практика в някое училище. Ако е така наистина - всички показват похвални умения, макар и да ползват примитивни приспособления. Мисля, че този компресор не е предназначен за работа, а да се учат децата да експериментират. Не съм сигурен, че от нашите "професионални гимназии" излизат кадри, които могат да пренавият двигател с такава сръчност. Наскоро бях в Образцовия Техникум по механотехника, който навремето съм завършил - сега е професионална гимназия със силно занижен авторитет. Навремето там учениците са произвеждали стругове в часовете по практика, а сега повечето са циганета, които изобщо не присъстват и даскалите им се молят да се явят някой ден, за да им пишат тройки, че да вържат бюджета на училището. Мъка, мъкаааа...
Да.В училищна работилница е.И за такава говоря.За нашите съм сигурен, че поне бяха на светлинно равнище пред това.
Познавам няколко преподаватели по практика в ТЕТ Сз.Загора, които може би са вече бивши.
Виждал съм и учениците им - далеч, далеч над филипинчетата.
Навиваха и полагаха секции на ротор на електрокар.
Такива компресорчета се навиват 4-5 за ден от 1 човек.
Но от тогава минаха 15г.Нищо чудно да са останали само спомени.
Не искам да знам, ако са паднали до такова състояние.
Вярно - бобинажа е мъртва професия.
Ей тия глупости ги вършехме по практика в Комаров