Здравейте, значи получи се следния проблем .Първоначално хладилника беше много тих без никакви шумове дори трябва да се заслушаш и да седиш до хладилника за да го чуеш ,но когато си реши сам си сваляше градусите на 0 и всичко вътре замръзваше. Като го изключа от копчето за няколко часа след това се държеше добре няколко дни докато не реши пак да отиде на 0 градуса. Аз го купих втора употреба и те го взеха да го ремонтират. Казаха ми ,че са му сменили и 4-те датчика и са му сложили фреон. Но след като го взех наистина няма проблем с градусите . Нагласен е на 6 градуса и не е мръднал, но се появи едно чукане на метал като спира и е от двигателя защото никакви тръбички не допират никъде. Едната тръба на двигателя се заскрежава а другата е доста топла,а преди това не беше толкова топла. Хладилника го носихме легнал и техника ми казва ,че това чукане било нормално сигурно някоя пружина била омекнала и затова се чувало това чукане, а преди да го зареди не чукаше. Имам и снимки на заскрежената тръба