Пуснах въпроса в темата за филипс но не знам дали е за там, та да попитам и тук. Има едно петно на тв-то. То аз съм си виновен щото гледах в ТМ изложения екземпляр, но моя въобще не съм го разпечатвал за тест. Даже вкъщи чак вчера видях проблема на бял фон се вижда петно, от какво може да е това, дали ще го заменят или ще се чака гаранция. Също да споделя че се вижда само на бял фон или по светъл фон, при пускане примерно на демотата на тв-то дори с вперен поглед в мястото не се забелязва нищо Петък е взет. Също така да питам пускам през компютъра с hdmi през yotube теста с китайката и картината е с артефакти и насича, не знам нормално ли е това за този тв или не би трябвало да има насичания.
20150412_212236.jpg
- - - - - - - - - -
Ситуацията става заплетена, както казах през hdmi като пусна тука форума фона му нали е светъл и има петно, обаче пък сега пробвах през смарт тв пуснах пикасата фона отначало нали е бял и там няма и помен от петното, това ще рече че проблема със сигурност не е от матрицата, но не знам къде да го търся, кабел ли да сменям за hdmi и аз не знам какво да правя. Кабела е Gembird н ое старичък 2009 е купуван с предишното ми тв. От една страна се успокоих че не е матрицата, не че беше болка за умиране(ама е дразнещо за ново тв) от друга страна се чудя сега какъв може да е проблема. Ако модератора прецени може да изтрие темата, понеже съм пуснал мнение и в темата за филипс, тъй като не знаех къде да споделя този проблем.
Прикачен файл 16734