DSTV | Музикална телевизия ето като вляза тук и ми пише не поддържа Flash
DSTV | Музикална телевизия ето като вляза тук и ми пише не поддържа Flash
Ще пробвам. Между другото има нова официална версия за нашите телевизори. Някой пробвал ли е дали всичко е наред?
http://www.lg.com/bg/poddryjka-product/lg-42LB731V
P.S. Снощи обнових с новата версия и ми се струва, че менюто е някак по-бързо.
Този пост е редактиран от Joro711; 24-04-15 в 15:21.
2 Месеца беше на "РЕМОНТ" от което разбрах че първо са отказали ремонта върна ли са телевизора после пак го е пратил МАЙСТОРА .... Прие ли го и му сменили УЖ някакъв си ФЛАШ а пък в гаранционната карта нещо не е писано откъсано за извършен ремонт .... а сега телевизора е още по-зле + това при всяко включване излиза едно отвратително съобщение и отделни бъгове + допълнително забавяне... не знам какви са тия МАЙСТОРИ ама нищо не става от тях..... Тествали го с някаква програма за LG и установили че няма никакви проблеми..... това 3-4 секунди ( а след ремонта 5-10 ) са нещо нормално за телевизор който се води 2015 модел.... Местният майстор който е към тази фирма РОЯЛ ЕЛЕКТРОНИКС каза че има същия само че 32 инча и казва че наистина моя си БАВИ ! Ако се обърна към комисията за защита на потребителите дали ще има ефект или поне някакво решение на проблема.... а още по смешното е че си го поръчах от магазина в който работя и ***
Ще чакаме да получим обновление и се надявам голяма част от проблемите да бъдат разрешени.
https://www.kaldata.com/%D0%9F%D1%80...B5-103991.html
Аз имам 42LB731V и 50LF652V. Честно казано май повече ми допада старата WebOS. По бързо стартират телевизионните канали, при 2.0 изчаквам доста повече да зареди OS и тогава ги показва.
Здравей,
с LB670V съм и превключването на каналите както преди, така и сега е бавно. С CA модул и последната версия на webOS фърмуера 05.00.20 отнема отново около 3 секунди. При първо зареждане, менютата на webOS винаги са били бавни. Може би при по-високите серии на телевизора, разполагащи с повече памет и по-мощни процесори да не е така.
WebOS TV не поддържа Adobe Flash Player и затова не възпроизвежда в браузъра си сайтове с флаш видео, но пък работи с видео в HTML5.