А нещо като родителски контрол или защита от деца, с което се заключват бутоните на телевизора, да има из менюто.
А нещо като родителски контрол или защита от деца, с което се заключват бутоните на телевизора, да има из менюто.
Би трябвало да има въпреки че телевизора е само с 1 бутон. Трябва да включа родителския контрол ли ?
Аз съм със 6200 и тази опция е има точно преди divx video ,точно там където си снимал.
Ами да само 1 бутон тип джойстик или там както се води е. Има 5 позиции: натискане на вътре, ляво, дясно,напред и на зад.
На 6200 може и да са му добавили нова екстра като за по нов модел. Нз дали има по нова версия софт за този телевизор и дали пък в нея не е добавено това ?
А всъщност за какво служи тази опция ?
пиша го буквално-кофигуриране на основните функций за използване на anynet аудиовизуални устройства
Пуснал съм родителския контрол и ще чакам да видя какво ще стане
Ето и развитие по темата.
Както съм писал по горе пуснах родителския контрол и вече няколко месеца не се е пускал сам. Преди няколко дни (няма и седмица) реших да изключа родителския контрол и днес се будя към 4:00ч сутринта и гледам тв-то работи
Какво следва от сега на татък ? Да го нося за рекламация и отстраняване на проблема или да си карам с родителския контрол ?
Според мен, за този проблем не го разкарвай по сервизи, че каквито са нежни, секунда невнимание и цял живот без дисплей. Но пак ти си знаеш.
И аз така мисля. Не е болка за умиране а и като е пуснат родителския контрол не прави ядове.
Повече ме дразни това че дистанционното понякога отказва да работи и трябва да го удариш-тупнеш за да тръгне.
Някой беше писал че е от батериите ама ги смених няколко пъти и все същото.
Добре 4е ми изпадна дистанционно от друг самсунг и макар и да нямат много общо на външен вид все пак работи
Вместо да удряш дистанционното размърдай батериите.
Ново 5.
Онзи ден си лягам и веднага след мен се пуска тв-то. Родителския контрол е пуснат въпреки че телевизора пак може да се пуска от панела.
Е може и да помага малко родителския контрол понеже от както съм го пуснал вече почти година само 1 път се е пуснал
споко,на моя ШАРП това е БЕЗПЛАТНА ЕКСТРА
Е малко е кофти. Тъкмо бях гледал филм с ужаси и си легнах. В следващия момент гледам как телевизора свети в другата стая
Допълнително се увеличава тръпката от филма даже и след като е свършил
Чудя се...дали в стаята с телевизора няма друг източник на сигнал, от който той да се шашка?
Пробвал ли си да сложиш лепенка на IR сензора на телевизора?