В olx ми пишат, че може (изгодно) да се сменя повредена матрица на LCD?
Привет,
Преди известно време повредих с лек удар матрицата на 55' Sony Bravia KE-55XH9077, прилагам снимка. Тогава се обаждах в някакъв сервиз, май официален на Сони където казаха, че е безпредметно да се занимавам и имало едни контейнери до Технополис за стара техника. Съответно го пуснах на символична цена за части в оlx. Тези дни новорегистриран профил ми писа, че можело да се сменя матрица, каза някаква смешна цена. Въпросът ми, някой знае ли каква е схемата, има ли схема (така ми изглежда.. ) и въобще може ли нещо да се прави с този телевизор освен за части/скрап.
Мерси предварително.
https://frankfurt.apollo.olxcdn.com/...age;s=1000x700
Отговор: В olx ми пишат, че може (изгодно) да се сменя повредена матрица на LCD?
Нещо те "хвърлят по върбите".
Отговор: В olx ми пишат, че може (изгодно) да се сменя повредена матрица на LCD?
Ами съмнително ми е, каза 350лв, трябваше да го питам изрично това с монтаж ли е, казва да. Поръчвал ги от някакъв сайт.. Даваш му парите и се чакало 40-50дни... Намира се в Суходол, не е сервиз, частно лице... Питах дава ли документ за парите, можел да напише бележка, там с лична карта. Иначе оправял телевизори, тротинетки.. ала-бала :). Та така, вероятно звучи абсурдно, но аз въобще не съм в течение, така че просто ми стана любопитно дали въобще може да се прави нещо на нормална цена, освен това, което казаха в сервиза. С този човек надали бих пробвал и доколкото виждам и от тукашните две мнения, няма варианти.
Даваш му парите и дим да го няма...
Не бъди наивен, колега!
И сърдечна клапа може да ти смени със същия успех.
Кажи му, плащане след ремонта. Ако се съгласи, добре, ама ме съмнява.
Този тип и на мен ми писа, даже ми звъня .... тъй като и аз задавах логичните въпроси, накрая изперка и започна да ми сипе обвинения къв съм бил и да не го търся никога повече (все едно съм го търсил) , теглих му една и така ... човечецът освен всичко, беше и функционално неграмотен
Да, въпросът е, че някакви хора може би се връзват. Той иска парите напред. Мен ми писа и следващ път от нов профил в olx, явно го банват...