Имам проблем с инсталирането на драйвери за уеб камера "PRIVILEG"TL-5200, изтеглих от интернет,пробвах с инсталационния диск, но ми изписва че не ги приема, по точно че имам проблем! Как да процедирам ????
Имам проблем с инсталирането на драйвери за уеб камера "PRIVILEG"TL-5200, изтеглих от интернет,пробвах с инсталационния диск, но ми изписва че не ги приема, по точно че имам проблем! Как да процедирам ????
Би ли написал съобщението, което ти изписва при опит да инсталираш драйверите?
Не съм сигурен но на диска с драйверите има едно ексе и то ги инсталира, камерата не бива да е включена през това време в USB-то, после рестартираш, вкл. камерата в порта, ако не захапи драйверите, пак пускаш ексето от диска в папка драйвери и трябва да стане, най-много да рестартираш още веднъж. Има още един начин, но ако това, което писах по-горе не помогне, ще ти кажа и друг вариант.
Тези камери май са доста проблемни. Аз се опитвах да инсталирам драйвери за някакъв друг модел и на един лаптоп се инсталира, а на един стац. комп се мотах 1 час и не успях да инсталирам. Беше със Ati чипсет, ако това има значение.
Да не говорим, че драйверите на нескопосания им сайт са 120 МБ !!!
120 Мб това си е цяла операционна ситема.Първоначално публикувано от Suren