Re:Проблем с приемник на Булсат, не се включва.
Здравейте, отново!
Сагата продължава, както казахте адаптера беше заминал, сега с новия адаптер пък няма сигнал :D
Гасих от кабели, от копче, включвах, телевизора стоя с часове първи канал, обаче няма и няма, неще да предава, някакви идеи да имате може ли да го оправя сам или ще се наложи техници да идват, откъде произтича проблема ?
Що не го занесе тоя приемник и него в офиса - да са го тествали , може и той да е заминал .
Може антената да се е изместила, конвертора да е изгорял , плъх кабела да е изгризал абе много работи .
Добре де , ако се обадиш по телефона , няма ли да пратят техници ? не всеки е длъжен да разбира .
Ех, за жалост всичко бях занесъл - адаптера, приемника и дистанционното на приемника, издаден е протокол, че предишната повреда е в него(адаптера) и затова е подменен, и са дадени инструкции да работи телевизора и приемника на първи канал/пада се БНТ/ за 1 час и всичко ще е ок, тоест защото не е работил приемника или нещо подобно. И не стана, просто работи си и няма никой в къщи дет се вика, ни дума, ни вопъл, ни стон! Каналите си ги пише по имена, дава няма сигнал, пуснах му "Инсталация", "Търсене на канали" из цялата мрежа, но няма и изобщо натам ще отиде работата, не че много телевизия гледам, но все пак да я има. :smiley:
Re:Проблем с приемник на Булсат, не се включв&
Така е , трябва да изчакаш да си познаят приемника , но не трябва да ти пише - няма сигнал - даже ще си хваща свободните К3 , скат и тн. на другите ще пише кодиран сигнал .
Без да се обиждаш , но на старите приемници / не зная твоя от кои е / имаше повече конектора / за антенен вход-изход / да не си случайно объркал дупките ?
Мисля, че са поставени правилно, ще постна снимки следобяд към 16-17:00 с свързаните кабели и модела на приемника :smiley:
1 Прикачен файл(ове)
Re:Проблем с приемник на Булсат, не се включв&
Ако е такъв
Сега видях че в началото на темата си го снимал , значи твоя е е от по новите S202 а тоя който съм снимал е S100 .