Какво имаш предвид.
Преглед за печат
Какво имаш предвид.
Ще имаш burn in на екрана - отгаряне на статични изображения при продължително престояване.
Здравейте, на някой да му се намира последният firmware за Strong 8113 rev. 1.2?
Моделът е свален от сайта на производителя и ми отговорих, че не се поддържа.
Благодаря, но има проблем с линковете за сваляне в Mr-Dish, явно са към сайта на Strong и вече няма достъп.
На другия сайт е по-старата версия на софтуера - 4.1
Слагай него и си свиркай!
За какво ти е последния fw? По спомен бяха коригирали неща, които в Булгаристан не ни касаят.
Имах някъде последната версия и май беше наистина 4.3, но не мога да го открия. Явно съм го затрил, след като продадох декодера преди няколко години.
Ако не стане, ще потърся още на едно място.
Напиши ми някакъв твой мейл на лични.
а да знаете как да ресетна приемника без телевизор? смених тв системата някакси и телевизорът отказа сигнала - сега не виждам вече менюто на приемника ((
С натискане на жълтия бутон V-format не става ли?
Колегата е написал вече как се сменя резолюцията на изходния видео сигнал.
Свали си упътването от някой сайт. Има го и на български.
Ако не стане с горния метод, няколко въпроса, че тази седмица не ми се получава гадаенето нещо:
1.С какъв кабел и на какъв вход е свързан към телевизора?
Антенен коаксиален, SCART или HDMI?
Ако е някой от последните два, свържи декодера на антенния вход на телевизора. Кабел има в комплекта на първия.
Настрой телевизора на аналогов ефирен канал 38 PAL 576i (този е по подразбиране) и си оправи настройките на останалите изходи на декодера.
2.Кой е моделът на телевизора за всеки случай.
Успех!
някой написа да пробвам със SCART (не мога да го намеря, но му благодаря! ) - това разбира се е логично, но кой да се сети ))) Мисля смених не резолюция, а ТВ система, успях да върна фабричните настройки. Сега остава да видя с каква антена да търся БНТтата, че много калпав сигнал...
Благодаря на всички!