Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български
Малко съм объркан.
Ъпдейтнах си pv 371x с (pv_371x_v2_14012007_DTS_mp4) което преди това свиреше дтс през аналоговия изход, но му бяха млки субтитрите.
Сега субовете са перфектни ама не ми свири дтс-а ???
Аз ли обърках нещо ???
Иначе този ъпдейт е супер във всяко едно отношение.
Здравейте.
значи наскоро си взех двд Elite PV-399X и както вече доста хора са забелязали при гледането на DivX субтитрите са малки.
четох от части писаното в тази тема, разрових се из гугъл и стигнах до заключението, че трчбва да инсталирам, флашна или както му викате там файла Elite_pv399X_servo_89.05.10.00_SERIAL.rar от elitebg@abv.bg, 123456.
Пиша този посто, защото разбрах, че при такиша операции може и да се прецакат нещата.
Та въпросът ми е на правилен път ли съм и ако не то кой е правилниют път, т.е. кое да инсталирам?
А и верно ли е, че с RW диск няма да мога да извърша операцията?
Изобщо не си на правилен път ако си купил 399 с ъс ZORAN процесор.Този FMе за модела допреди 1-2 год,т.е. с новото серво.
А кое тогава е за 399 със зоран процесор?
Здравейте!
Преди няколко дена реших да ъпдейтна моя елит 370х, но след като му сложих диска с ъпдейта и започна процедурата блокира и от тогава ДВД-то е мъртво .
Може ли някой да ми каже как мога да го съжива или е заминал завинаги?
Благодаря предварително!
Цитат:
Първоначално публикувано от devilman
Здравейте!
Преди няколко дена реших да ъпдейтна моя елит 370х, но след като му сложих диска с ъпдейта и започна процедурата блокира и от тогава ДВД-то е мъртво .
Може ли някой да ми каже как мога да го съжива или е заминал завинаги?
Благодаря предварително!
Намери си работещ кабел за мобилен телефон - компютър /за сериен порт/ и поразгледай назад темата.
каде пише какъв ми е процесора?
както съм споменал горе двд-то е pv-399x
В сайта на Елит и вътре в апарата
PV399X или PV399NEW - кой е твоя модел,втория е със Zoran
PV 399X, Трябва ми FM за оправяне на субс за него...
Здрасти! В elitedvd@abv.bg /371x някой е сложил pv_371x_v1_14012007_DTS_mp4.rar и pv_371x_v2_14012007_DTS_mp4.rar и двата ъпдейта са супер, ама може ли някой да им отключи DTS-а? Иначе всичко при тях е супер яко дори имам чувството че 371Х зарежда по- бързо от преди като бях с /папка DTS/371X_2.nrg. И с риск да стана нахален ако се намери някой добър и можеш човек тука :) да сложи и тази опция за бутона VIRTUAL че сега съм се захванал с едни кабели и ако успея (надявам се да успея) ще имам USB на 371Х-а а до колкото разбрах за да го подкарам ми трябва бутона VIRTUAL :) (освен аз ако не съм разбрал правилно)!
п.с. в папка DTS/371X_2.nrg. ъпдейта има бутона VIRTUAL и DTS-a работи ама не са му много хубави субтитрите и не поддържа .mp4
odar,
аз съм сложил въпросните файлове, v1 и v2 са еднакви но с различно име на файла(MTK.BIN за v1 и 371.BIN за v2). DTS действително не излиза през аналоговите изходи въпреки, че съм го отключил в ARM частта, мисля че причината е в орязаното DSP. Използвал съм модифицирания от Hej456 RISK, той е използвал RISK от фърмуера на Elite за Yamada 6700, но понеже Yamada е с 1МБ flash е вадил блокове от DSP частта. Ако се смени DSP-то предполагам ще излезе DTS от аналоговите изходи, но в последно време се прибирам твърде уморен и не ми се експериментира.
USB само с бутона няма да стане, поддръжката на USB е в ARM частта, т.е трябва да ползваш ARM-а от 400USB.
То май сега се оказа че usb няма да мога да си сложа защото се оказа че мойта платка е съвсем различна от тази показана тук http://personal.inet.fi/cool/mediate..._connector.htm странното е че на първата снимка крачетата май (освен ако не се бъркам)са на CD-то !!! а на тази http://personal.inet.fi/cool/mediate...tkflasher.html е на платката на процесора ??? Много странно!
И най-странното е че мойта платка е съвсем различна качих една снимка в elitedvd@abv.bg в писмото от rado709@mail.bg
На мене тва най-долу в ляво ми прилича на въпростният вход ама не съм сигурен.
п.с.Благодаря ти за вниманието, и за това че все още продължаваш да работиш по ъпдейтите(за разлика от хората от Елит на които за това им се плаща)! Твойта версия и без ДТС е супер и бих я предпочел ама имам доста филми и концерти които им е орязан всякакъв друг звук освен ДТС-а за да могат да заемат по-малко място на ДВД-то