Първоначално публикувано от
LUDIA claudius, ела ми и ми поискай мострата, НИКОГА не се дава мостра, освен ако не си някой много навит пък и леко мръднал. Има ли наличност, взимаш от нея и толкова. Знаеш ли колко време отнема да ти се прибере, изчисти и направи като нова тоя система. Ами после да извадиш новата и да окабеляваш и т.н. Губи се ценно време, а ако е лудница и има клиенти директно те зарязвам да си искаш мострата, пък ако искаш се оплаквай и на арменският поп. Това задание ще ми отнеме минимум 30 минути и 2-ма човека да го направят. За това време ще продам поне 3-4 разни други работи.
bobiboo, до 300 лева продавам само LG 250SC и Панасоник ST340. Както каза Velocyraptor, ЛГса на-добрите в показване на субтитри, в четене на дискове и лесна работа. За сервизните им бази и поддръжка нямам виждане. Един ценен съвет. Изтегли си от някъде един диск с музика в DTS формат, 2-3 ДВД-а с филми и отивай да тестваш. Като най-точен тест за качеството на колоните е музикалният тест с DTS звука, пускаш и почваш постепенно да усилваш. Отсега ти казвам, че ще се разочароваш от звука на 250SC, понеже са еднолентови колонките и почват да гъгнат и гънат звука след 70% усилване. Имах един Филипс НТ 3300, ами със своите двулентови колони убиваше рибата на този тест, никакво кривене и т.н. Но все пак само така ще знаеш колко са ти качествни озвучителните тела, а и ще имам инфо дали свири dts ;-). За филми е много добра машинка LG, и като марка ги подкрепям като, най-добрият избор имат повече плюсове отколкото минуси. И освен това много бързо инициализират дисковете.