-
sony dcr-hc35e
здравейте!
искам да ви попитам, какво мислите за тази камера, добра ли е? мисля да си взема нея, но нещо с тези касетки хич не ми е ясно как седи въпроса, а и като гледам май няма памет...........ама къде пък се записват снимките, общо взето и на идея си нямам :help
също искам да ми кажете кои касетки са най добри, защото като гледам тази камера е с касетки, а видове има доста и не знам коя ще е най добрата.
благодаря ви много, предварително.
-
Re: sony dcr-hc35e
Камерата е прилична за ниския ценови клас - дори доста добра. Видеото се записва на miniDV аксета, която можеш да си купиш навсякъде по 3-4 лева, а снимките се записват върху флаш-карта memory stick, която си купуваш също допълнително.
Записът от касетките се прехвърля върху компютър и се преконвертира за да се запише на CD или DVD. това е с две-три думи.
-
искам да ви попитам още нещо, всичко си записах, разбрах как се слагат касетките, само че сега имам юсби, но нямам дупчица на камерата за него , а имам за такъв кабел дето отива към телевизора и се гледа на него, и не мога да разбера как аджеба ще запиша филма на компа? някои да има идея? благодаря ви предварително.
-
Трябва ти FireWire IEEE1394 платка - купува се от компютърните фирми или Технополис, техномаркет....Ще ти трябва също FireWire кабел (6 към 4 пина).