Забавяне на звука при Elite 400 USB NEW
Здравейте,
Купих си от МЕТРО новия Elite 400 USB NEW понеже четох добри отзиви за предишния модел. Имам обаче един проблем, който не съм сигурен дали е от настройките. При възпроизвеждане на DivX формат след определено време звука на филма започва да изостава, като това забавяне се увеличава прогресивно и дори след около 20 мин започва да прекъсва картината. Интересното е че ако спра филма или го оставя на пауза и после го пусна картината и звука се изравняват и след време отново започва прогресивното изоставане на звука. Дали това е от настройките на плеъра или да го нося на сервиз - още е в гаранция. Субтитрите са с тънък шрифт и са разтеглени - не изглежгат като на компютъра. Иначе машинката не се мръщи и чете всичко засега.
Re: Забавяне на звука при Elite 400 USB NEW
Възможно ли е да ти е бавна флаш-паметта, и player-а да не успява да чете в реално време ?
Re: Забавяне на звука при Elite 400 USB NEW
И при мен е така, понякога се бъркат и субтитрите. Аз пуснах жалба в защите на потребителя и те говорили с Технолукса и от там ми се обадиха да ида да ми преинсталират софтуера, да видим дали нещо ще се оправи.Да ви кажа като цяло не ми се вижда надежден този модел...много се скапва като възпроизвежда DivX формат, понякога се цупи и на презаписваеми DVD.Специално си купих чисто ново презаписваемо и пак се цупи, зацикля, прескача...