Днес си взех такъв player. Пуснах го и установих че не чете записваеми CD и DVD.
Опитах със записани МП3-ки, DIVX филми, дори записани копия на DVD.... не чете.
Само матрични, купени дискове.
Какво може да е и дали ще го вземат за ремонт в сервиза?![]()
Днес си взех такъв player. Пуснах го и установих че не чете записваеми CD и DVD.
Опитах със записани МП3-ки, DIVX филми, дори записани копия на DVD.... не чете.
Само матрични, купени дискове.
Какво може да е и дали ще го вземат за ремонт в сервиза?![]()
От вчера го имам същото с помоща на Лудия и чете всичко
Стоян,
Отивайте моментално в магазина и го заменяйте с нов! Имате право по закон да го върнете!
Има проблем с лазера и не се връзвайте на приказките за ремонт в гаранционния сервиз. Само главоболия ще си докарате.
Стоян, занеси го в магазина веднага, смяна с ново и тестване пред теб с тови дискове, но коите не е вървяло. Ама няам няма, няма не искам!!!
rony67, как е доволен ли си. То е добра машинка, но все пак да на забравяме, че е шир потреба марка ЕЛИТ и винаги с едно на акъл.
Кажете доволни ли сте, и аз се ослушвам дали да не си купя такъвПървоначално публикувано от rony67
М/у другото скоро един приятел си го купи и има същия проблем.
Аз го имам това dvd от около 1 месец.За сега няма проблеми ,всичко чете.Между другото дизайна му е много добър,малък и компактен.Взимай народе.
Просто за тези пари нямам думи,не спира да работи дори и с дискове отпреди 3-4 години на които РС-то дава грешки,само дистанционното е мор-трябва да се сложи мерник да уцели
Така...
реших да мина все пак първо през сервиза. Не заради друго ами защото е взето от прословутата верига Метро и бях оставил за втори коз да се занимая с магазина.
Какво беше учудването ми обаче, когато във сервиза го опитаха с техен диск, човека каза "дефект в оптиката, остави го и обади се след 10 дни".Оставих го...... на третия ден , т.е. днес ми се обадиха да си го взема. От 4 часа чете без спиране каквото му дам. Инак си е добра за паричките машинката, но наистина дистанционното.... повече с "пожелания" хваща.
Груба грешка си направил, въпреки съветите !!!
Много се дразня, когато някой иска помощ, а после си прави каквото си знае!
По Закон можеш да си смениш стоката в магазина, откъдето си я купил без никакъв проблем!
Сега можеш да си сигурен, че скоро ще се видиш пак с колегите от сервиза!
Аз с тази тема повече няма да се занимавам!
Гена, не сте прав!
Благодарен съм за съветите Ви, но следните факти ме накараха да се обърна към сервиза:
- живея в Добрич, а пътят ми до магазина във Варна и обратно с кола при сегашната цена на бензина е около 20 лв. (при цена на плеерчето от 64 лв. това е доста голям разход)
- След разговор с магазина по телефона ми казаха че наличните бройки са свършили и след 4 дни чакат нова доставка... а аз исках по-бърза реакция
- минах през сервиза повече с намерението да се информирам за колко време евентуално биха го оправили ако го оставя, но отношението на хората в него, не поставянето под съмнение на думите ми за дефект в оптиката ме накараха да го оставя за ремонт.
Според мен извода за мен е , че такава евтина техника аз повече няма да купя от магазин извън града. Разходите по пътя и евентуалните разходи при дефект въпреки по-ниската първоначална цена все пак стават по-високи отколкото ако бях дал 15 лв. отгоре и го бях закупил от магазин в Добрич.
Подарих такова плеерче (ELITE PV-4000 USB) на баща ми. Подкрепям 100% думите на rony67.Първоначално публикувано от rony67
Просто съотношението пари=качество е в полза на потребителяЧете всичко, както дискове така и от USB.
Все още не съм правил експеримент с външен хард диск.
Проблема с дистанционното,частично реших с използването на "по-мощни" акумолаторни ААА батерии (аз ползвам UNIROSS 900mAh) които презареждам веднъж седмично.
Аз го пробвах с 80 GB на fat32, запълнен около 20 GB - работи безгрижно. Дискът е Transcend StoreJet 2.5 USB HDD 80GB. Оригинално беше форматиран на NTFS , но още в офиса с CompuAppps SwissKnife го форматнах на fat32.Първоначално публикувано от tyo_bg
А някой може ли да помогне с firmware за този плаиър че и при мен чете само оригинални cd и dvd моля някой ако знае да даде линк към сайт с firmware
А ти прочете ли шест поста по-нагоре как се "лекува" твоя проблем?