Надявам се някой да ми каже с коя програма мога да направя субтитрите с кант или по лесно да им сменя цвета и позицията на екрана? Имам двд нео и е ужасно на бял фон да прочетеш субтитрите.
Надявам се някой да ми каже с коя програма мога да направя субтитрите с кант или по лесно да им сменя цвета и позицията на екрана? Имам двд нео и е ужасно на бял фон да прочетеш субтитрите.
Това си е проблем на устройството и дори да ги преработиш във файла, пак така ще си ги виждаш (големина, цвят, контур, шрифт и др. атрибути се пренебрегват от устройството).
За повече информация погледни голямата тема за плеъри на Елит.
Споко , работатат се оправя с програмката AviSub - тя вгражда субтитрите във филма и си ги правиш какъвто цвят и размер искаш и нямаш проблем , цялата процедура трае 4-5 мин.
Имай на впредвид ,че на компютъра няма да ги виждаш субтитрите а само на ДВД плеъра,затова си приготви и 1 презаписваем диск за да пробваш.Първоначално публикувано от airclima
Ok благодаря че ме светна че щях да зяпам що ги няма субовете.
и що да не ги вижда на PC-то ??????????Първоначално публикувано от Svetlio70
AviSub прави *.divx файл дето си се плейва без проблеми.
Даже на страницата на AviSub има
"Compatible Software Players :
-Official divx6 player list. Take a look here
-Windows Media Player 10 with the latest divx codec
-Any directX capable player like Bsplayer, Arpa Kolla player or media player classic with the latest divx codec."
Може и така да е - не съм пробвал.С K-Lite Codec Pack съм и не се виждат но неми и трябва тъй като съм свикнал как да си ги правяПървоначално публикувано от tweeg
Браво момчета вижда се чудесно на двд то субтитрите излизат чудесно. Още веднъж благодаря ви.