Проблеми с HDMI с Phillips HTS - 3357
  Преди 2 дни си го взех, първият проблем е, че като свържа HDMI кабела с TVто картината става на точки, не мога точно да го обясня като пикселизирана, а през нормалния кабел е супер картината, някой имал ли е подобен проблем?!

А и още нещо, постоянно дистанционното ми не работи докато му извадя батериите и ги сложа на ново, да всички ли дистанционни от модела става така? :081:
     Re: Проблеми с HDMI с Phillips HTS - 3357
  Върни се веднага в магазина и пробвай системата на същия модел ТВ ,също и дистанционното вземи.Ако проблема се покаже на място ще подменят уредбата изцяло.Но гледай ако не стане това поне дистанционното да сменят защото това няма оправяне.Аз също имах такъв проблем ,но с VCR Panasonic и до ден днешен е така - като размърдам батериите се оправя,но след известно време пак не действа. Направи си ъпдейт на системата с новия FIRMWARE, решава проблема с шума в колоните.
   Цитат:

Първоначално публикувано от ceco7  
 Върни се веднага в магазина и пробвай системата на същия модел ТВ ,също и дистанционното вземи.Ако проблема се покаже на място ще подменят уредбата изцяло.Но гледай ако не стане това поне дистанционното да сменят защото това няма оправяне.Аз също имах такъв проблем ,но с VCR Panasonic и до ден днешен е така - като размърдам батериите се оправя,но след известно време пак не действа. Направи си ъпдейт на системата с новия FIRMWARE, решава проблема с шума в колоните.

От къде да сваля новия firmware и как става ъпдейта?
И възможно ли е HDMI проблема да е от кабела?

Мерси.
   Цитат:

Първоначално публикувано от ceco7  

Ъпдейтнах го обаче след ъпдейта субтитрите на divX-овете ги чете на маймуница, а преди всичко беше ОК.
Някой може ли да ми помогне, много ми е кофти.
  Въведи си съответния код - всичко е описано

Цитат:

Първоначално публикувано от Sphinxz  
 Ъпдейтнах го обаче след ъпдейта субтитрите на divX-овете ги чете на маймуница, а преди всичко беше ОК.
Някой може ли да ми помогне, много ми е кофти.

Влез в setup менюто отиди на менюто с квадратите и най долу имаш DivX subtitle и сложи на cirilic. :Drinks: