TheValidator има модели, които нямат такива грижи. И аз си чуках главата - вземай, връщай
(тия от магазина ОЧАКВАТ който вземи и НИКОГА да не се връща - Да, ама НЯМА ДА СТАНЕ ТАЯ РАБОТА)
и накрая всичко заспа!
Преглед за печат
TheValidator има модели, които нямат такива грижи. И аз си чуках главата - вземай, връщай
(тия от магазина ОЧАКВАТ който вземи и НИКОГА да не се връща - Да, ама НЯМА ДА СТАНЕ ТАЯ РАБОТА)
и накрая всичко заспа!
TheValidator - инсталирай KMPlayer - има вградени кодеци. Инсталирай Core AVC Decoder. Инсталирай DivX7 (има добър х264 декодер и в него). От настройките избираш с кой да декодира.
Инсталирай последни драйвери за видеокартата.
Процедурата:
1. КМПлайер - активираш "Advanced menu".
2. Пускаш филма -> Full screen.
3. Докато си върви филма в менюто на КМПлайер (десния бутон) -> Video (Advanced) -> Renderer ги пробваш едно по едно, кое ти пасва най-добре (КМПлайер ги превключва докато си върви филма). Най-бързи са Overlay рендерерите (качеството на СД пада много, но не трябва да имаш насичане), пробваш и другите - VMR, EVR, Haali и т.н. Който ти се стори най-добре - това са ти настройките.
Горната процедура я изтестваш при различните режими -> 1080p60, 1080p50, 1080p24.
Накрая пиши тука какво е станало.
Довечера като се прибера ще направя тестовете, и щ е напиша подробно какво се е случило.
Суун ако отида и искам да си сменя ТВ-то какво ще ми кажат?
TheValidator
кога си го купувал? Първо се обаждаш там от където е взет и им казваш истината: Картината на тв-то тресе, та се къса! Не се трае!! Пробвах всички видове настройки и НЕ и НЕстава! Моля искам да направя официална рекламация и да заменим моята бройка с нова читава и не дразнеща! Веригите много лесно и без проблемно искат да се оттърват от "талаша" за който знаят много добре, че е такъв. Да но да има решение преди тази мярка! Действай смело!
Успех!!!
Абе човек, защо първо на пробваш лаптопа как се държи на друг телевизор преди да се юрнеш да връщаш TV то?Цитат:
Първоначално публикувано от TheValidator
Я си представи че го върнеш, вземеш друг и там същото - което хич не е изключено! Какво ще правиш? И другия ли ще връщаш? Първо се убеди къде е проблема!
" koranto " е описал перфектно нещата. Пробвай с KMPlayer и Core AVC, но ПЪРВО пробвай ъпдейт на видео драйвера. Много е възможно точно това да ти е проблема. :)
Определено не съм се захвърчал да го връщам :) Пртосто Суун ми прозвуча сякаш го е правил и затова попитах. Купих ТВто събота но изхвърлих кашоните :). Както и да е , и на мен ми изглежда вече че проблема е в лаптопа. Както казах довечера ще трябва да си отделя 1-2 часа :)
Много съм благодарен на всички за мненията!!!!
ПРЕКРАСЕН ФОРУМ. Заради вас си избрах телевизора и заради вас си оправих лаптопа :)
Инсталнах последните драйвери, махнах К-лайт, сложих Дивекс7 и КМплейър и картината заспа.
Много се изкефих снощи, като тръгна нормално на 1080п 60хз.
БЛАГОДАРЯ !!!
Честито, TheValidator! :) Със здраве да му се радваш! :Drinks:
Честито! Е със кеф да си гледаш 1080р! :)Цитат:
Първоначално публикувано от TheValidator