Моля някой разбирач да каже кой е плеърът с възможно най-много мрежови функции (без оглед на цената). Има ли такъв с интернет браузер?
Моля някой разбирач да каже кой е плеърът с възможно най-много мрежови функции (без оглед на цената). Има ли такъв с интернет браузер?
Колега , сподели какви са ти нуждите и това плеър звучи много общо - дай конкретна информация ! Тези функции обикновено се отключват чрез софтуер или за тях се плащат такси и лицензи , които са си пари и това икономически не е изгодно на производителя ! Нали затова има компютри !
Сега излизат едни плеъри , които ползват Андроид платформа и там има Опера браузер ! Това ли питаш ?
Нямам свръх претенции, оглеждам се за мултимедиен плеър с основна цел гледане на филми в разпространените из нета формати, а ако към това може да се добави и гледане на онлайн телевизия и сърфиране на уеб страници би било страхотно. По-удобно (и може би по-лесно) ще е отколкото всеки път да ръчкаш лаптоп в телевизора. Ще ходя до Щатите скоро, каквото купувам ще е оттам, освен това ще е за подарък на близък човек, тоест няма да се скръндзам. Имам Дивата, мен си ме кефи, обаче времената и технологиите се менят, затова си правя рисърча овреме.
За Щатите има един POPBOX , стриимър плеър , но работи само там !
Ок, мерси, изглежда чудно! Точно за там ми трябва.