Здравейте ,
Не видях на друго място из българските форуми по компетентно познаване на материята от този форум. Надявам някой да притежава или да се е занимавал с медия плейера, който в момента имам в къщи, а именно NETGEAR DIGITAL ENTERTAINER EXPRESS EVA9100!
- http://www.netgear.com/products/home...s/EVA9100.aspx
Като съвсем начинаещ консуматор на такава техника ми изпратиха този модел от Англия. Нямам база за сравнение и не мога да оценявам достойнствата му на база на мой опит, но по-важното е, че не мога да го ползувам пълноценно поради липсата на поддръжка на субтитри на кирилица. Някой знае ли да има Firmware за него, който да ми реши проблема? Не успях да намеря такъв, на сайта на пройзводителя, нито на българския му представител на който писах за съжаление без отговор, нито по руски форуми или сайтове
Четох за евентуално вграждане на субтитрите, но съгласете се че всичко това изисква време и технически ресурси и по-скоро бих прибегнал до варианта да го подменя с нещо от препоръчваните по аналогичните форуми, намиращо се на нашия пазар. Все пак харесвам дизайна на машинката и мястото и сред аудио уредбата ми в рака, както и мрежовите и функции, затова ако мога с Ваша помощ да си реша проблема ще съм супер доволен и аз и децата ми за предстоящите празници
Предварително благодаря за отзивчивостта Ви!