имам едно двд LG LH-T360SE от 5г в началото съм гледал 5-6 филма и от тогава слушам само радио вчера качих на флашка и на диск филми на двд-то излизат с гръцки суб пускам ги пак през компютара излизат на български.ОТ ДВД-то ли е или съм смотан.
имам едно двд LG LH-T360SE от 5г в началото съм гледал 5-6 филма и от тогава слушам само радио вчера качих на флашка и на диск филми на двд-то излизат с гръцки суб пускам ги пак през компютара излизат на български.ОТ ДВД-то ли е или съм смотан.
Като пуснеш ДВД-то на ЛГ-то с дистанционното си смени субтитрите(трябва да имаш бутон subtitles ,с него и стрелки нагоре/надолу си избираш наличните на ДВД-то субтитри) .
благодарско ама като чукна на суб ми показва 1/1 и тръгва гръцки после като ги изтрих от файла ми показва че няма
А файловете на филма и субтитрите ( .avi и .srt/.sub ) с абсолютно еднакви имена ли са?
Прочети си в книжката как се сменят езиците. Мисля беше с натискане и задържане на бутона СУБ.
значи файловете на субтитрите и филмите(щото аз пробвах няколко)са ОК а суб.ги сменях и на френски и на корейски(примерно) и пак излизат на гръцки
Казаха ли ти как са го оправили?Първоначално публикувано от tsarafov
понеже двд-то участва с мене в ремонта в къщи имало е много прах и нещо си там е залепило. почистили са го и сега е ОК