Днес си купих въпросното домашно кино за момента съм доста доволен ,че интересува ме дали има вграден wi FI . :taz
Преглед за печат
Днес си купих въпросното домашно кино за момента съм доста доволен ,че интересува ме дали има вграден wi FI . :taz
Има !
" This player is equipped with an IEEE 802.11n (Dual-band, 5 GHz and 2.4 GHz band) wireless module, which also supports the 802.11a/b/g standards. For the best wireless performance, we recommend using a IEEE 802.11n certified Wi-Fi network (access point or wireless router)."
Мерси за инфото .
Ще си сменям техниката в къщи. Насочил съм се към: TV LG 47LW5500 в комбинация с HX-806PE или HX-906PA. Кирил, ако можеш сподели впечатления от 906PA, че в друга тема се оплакват, че 806 не чете от хард диск.Цитат:
Първоначално публикувано от K1R1L
Пълни глупости!Цитат:
Първоначално публикувано от Вакарелски
Как така няма да чете от HDD, след като разчита памет от USB?
Аз търся да си купя LG HX-906PA, но го нямат в наличност. Някой да има идея за магазин в БГ?
Как е вифи връзката, пробвал ли си интернет и ДЛНА да гледаш филм от компютър, достатъчен ли е стреаминг-а?
Здравейте, аз си взех ето това: http://technomarket.bg/products/09107924/lg-hx-906ta
Много е яко, но има някои дребни проблеми. Сега тъпото е, че телевизора ми няма ДТС лицензи(и няма и да има, ми казаха от съпорта на ЛГ), и на всичкото отгоре и няма съпорт за MP4 AVC - advanced video coding, което пък го има въпросния ресиивър по-горе.
Като пусна SBS (side by side) 3D на плейъра и после 3D от ТВ и субтитрите се виждат кофти понеже ги слага плейъра, а сигнала който стига до ТВ (via HDMI) е вече със субс. Има ли някво решение субс да се виждат правилно, сега се разминават?
Мерси!
Решение 1: Научете Английски.Цитат:
Първоначално публикувано от lubogos
Решение: 2 Няма перфектни неща на този Свят!
1. Кво имаш предид? Английски вече знам, ако имата конструктивна информация или линк моля споделете!Цитат:
Първоначално публикувано от Dominator
2. Перфектните неща са лаптоп и ПЦ, но има перфектни неща! Просто някои са повече перфектни, други по-малко. По моя оценка от 2-6, за моя плейър давам 4.5 не съм хепи, че на практика няма 3Д съппорт за СБС.
Поздрави!
ТЕзи пълни глупости ГИ казах аз в друга моя тема като ходих да си избирам двд,Цитат:
Първоначално публикувано от Dominator
в техномаркет бургас и пуснах 806 и закачих моя хард 320 гб сеагеит и ДАЖЕ не го разчете.
И дадох още някои лев отгоре и взех по горния модел които предлагаше доста повече музикална мощ и четеше харда без проблем !.
Яд ме е само за субтитрите.
Би ли споделил, дали това видео ти тръгва на LG HX906?Цитат:
Първоначално публикувано от K1R1L
https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=289916&hit=1