Резултати от 1 до 11 от общо 11

LG HX-906PA има ли Вграден WI FI ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2011

LG HX-906PA има ли Вграден WI FI ?

Днес си купих въпросното домашно кино за момента съм доста доволен ,че интересува ме дали има вграден wi FI .

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:LG HX-906PA има ли Вграден WI FI ?

Има !

" This player is equipped with an IEEE 802.11n (Dual-band, 5 GHz and 2.4 GHz band) wireless module, which also supports the 802.11a/b/g standards. For the best wireless performance, we recommend using a IEEE 802.11n certified Wi-Fi network (access point or wireless router)."

4. Тук е от
    Jul 2011

Мерси за инфото .

5. Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от K1R1L
    Днес си купих въпросното домашно кино за момента съм доста доволен ,че интересува ме дали има вграден wi FI .
    Ще си сменям техниката в къщи. Насочил съм се към: TV LG 47LW5500 в комбинация с HX-806PE или HX-906PA. Кирил, ако можеш сподели впечатления от 906PA, че в друга тема се оплакват, че 806 не чете от хард диск.

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Вакарелски
    Ще си сменям техниката в къщи. Насочил съм се към: TV LG 47LW5500 в комбинация с HX-806PE или HX-906PA. Кирил, ако можеш сподели впечатления от 906PA, че в друга тема се оплакват, че 806 не чете от хард диск.
    Пълни глупости!

Как така няма да чете от HDD, след като разчита памет от USB?

7. Тук е от
    Jan 2012

Аз търся да си купя LG HX-906PA, но го нямат в наличност. Някой да има идея за магазин в БГ?

Как е вифи връзката, пробвал ли си интернет и ДЛНА да гледаш филм от компютър, достатъчен ли е стреаминг-а?

8.  

9. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте, аз си взех ето това: http://technomarket.bg/products/09107924/lg-hx-906ta

Много е яко, но има някои дребни проблеми. Сега тъпото е, че телевизора ми няма ДТС лицензи(и няма и да има, ми казаха от съпорта на ЛГ), и на всичкото отгоре и няма съпорт за MP4 AVC - advanced video coding, което пък го има въпросния ресиивър по-горе.
    Като пусна SBS (side by side) 3D на плейъра и после 3D от ТВ и субтитрите се виждат кофти понеже ги слага плейъра, а сигнала който стига до ТВ (via HDMI) е вече със субс. Има ли някво решение субс да се виждат правилно, сега се разминават?

Мерси!

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от lubogos
    Здравейте, аз си взех ето това: http://technomarket.bg/products/09107924/lg-hx-906ta

Много е яко, но има някои дребни проблеми. Сега тъпото е, че телевизора ми няма ДТС лицензи(и няма и да има, ми казаха от съпорта на ЛГ), и на всичкото отгоре и няма съпорт за MP4 AVC - advanced video coding, което пък го има въпросния ресиивър по-горе.
    Като пусна SBS (side by side) 3D на плейъра и после 3D от ТВ и субтитрите се виждат кофти понеже ги слага плейъра, а сигнала който стига до ТВ (via HDMI) е вече със субс. Има ли някво решение субс да се виждат правилно, сега се разминават?

Мерси!
    Решение 1: Научете Английски.

Решение: 2 Няма перфектни неща на този Свят!

11. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Решение 1: Научете Английски.

Решение: 2 Няма перфектни неща на този Свят!
    1. Кво имаш предид? Английски вече знам, ако имата конструктивна информация или линк моля споделете!
    2. Перфектните неща са лаптоп и ПЦ, но има перфектни неща! Просто някои са повече перфектни, други по-малко. По моя оценка от 2-6, за моя плейър давам 4.5 не съм хепи, че на практика няма 3Д съппорт за СБС.

Поздрави!

12. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Пълни глупости!

Как така няма да чете от HDD, след като разчита памет от USB?
    ТЕзи пълни глупости ГИ казах аз в друга моя тема като ходих да си избирам двд,
    в техномаркет бургас и пуснах 806 и закачих моя хард 320 гб сеагеит и ДАЖЕ не го разчете.
    И дадох още някои лев отгоре и взех по горния модел които предлагаше доста повече музикална мощ и четеше харда без проблем !.
    Яд ме е само за субтитрите.

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от K1R1L
    ТЕзи пълни глупости ГИ казах аз в друга моя тема като ходих да си избирам двд,
    в техномаркет бургас и пуснах 806 и закачих моя хард 320 гб сеагеит и ДАЖЕ не го разчете.
    И дадох още някои лев отгоре и взех по горния модел които предлагаше доста повече музикална мощ и четеше харда без проблем !.
    Яд ме е само за субтитрите.
    Би ли споделил, дали това видео ти тръгва на LG HX906?

https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=289916&hit=1

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LG 47LM671S вграден плейър
    От nightborn във форум LG телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 12-01-13, 22:03
  2. Вграден хладилник - има ли проблем?
    От valdim във форум Хладилна техника
    Отговори: 9
    Последно: 28-10-12, 11:23
  3. Вграден климатик
    От batalski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 10
    Последно: 07-07-11, 22:53
  4. Има ли плеър с вграден браузер?
    От ranis5 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 4
    Последно: 01-06-10, 20:02
  5. #$*\%$##^* вграден саунд към дъно
    От Светъл във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 11-02-04, 16:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе