Днес си купих въпросното домашно кино за момента съм доста доволен ,че интересува ме дали има вграден wi FI .
Днес си купих въпросното домашно кино за момента съм доста доволен ,че интересува ме дали има вграден wi FI .
Има !
" This player is equipped with an IEEE 802.11n (Dual-band, 5 GHz and 2.4 GHz band) wireless module, which also supports the 802.11a/b/g standards. For the best wireless performance, we recommend using a IEEE 802.11n certified Wi-Fi network (access point or wireless router)."
Ще си сменям техниката в къщи. Насочил съм се към: TV LG 47LW5500 в комбинация с HX-806PE или HX-906PA. Кирил, ако можеш сподели впечатления от 906PA, че в друга тема се оплакват, че 806 не чете от хард диск.Първоначално публикувано от K1R1L
Пълни глупости!Първоначално публикувано от Вакарелски
Как така няма да чете от HDD, след като разчита памет от USB?
Аз търся да си купя LG HX-906PA, но го нямат в наличност. Някой да има идея за магазин в БГ?
Как е вифи връзката, пробвал ли си интернет и ДЛНА да гледаш филм от компютър, достатъчен ли е стреаминг-а?
Здравейте, аз си взех ето това: http://technomarket.bg/products/09107924/lg-hx-906ta
Много е яко, но има някои дребни проблеми. Сега тъпото е, че телевизора ми няма ДТС лицензи(и няма и да има, ми казаха от съпорта на ЛГ), и на всичкото отгоре и няма съпорт за MP4 AVC - advanced video coding, което пък го има въпросния ресиивър по-горе.
Като пусна SBS (side by side) 3D на плейъра и после 3D от ТВ и субтитрите се виждат кофти понеже ги слага плейъра, а сигнала който стига до ТВ (via HDMI) е вече със субс. Има ли някво решение субс да се виждат правилно, сега се разминават?
Мерси!
Решение 1: Научете Английски.Първоначално публикувано от lubogos
Решение: 2 Няма перфектни неща на този Свят!
1. Кво имаш предид? Английски вече знам, ако имата конструктивна информация или линк моля споделете!Първоначално публикувано от Dominator
2. Перфектните неща са лаптоп и ПЦ, но има перфектни неща! Просто някои са повече перфектни, други по-малко. По моя оценка от 2-6, за моя плейър давам 4.5 не съм хепи, че на практика няма 3Д съппорт за СБС.
Поздрави!
ТЕзи пълни глупости ГИ казах аз в друга моя тема като ходих да си избирам двд,Първоначално публикувано от Dominator
в техномаркет бургас и пуснах 806 и закачих моя хард 320 гб сеагеит и ДАЖЕ не го разчете.
И дадох още някои лев отгоре и взех по горния модел които предлагаше доста повече музикална мощ и четеше харда без проблем !.
Яд ме е само за субтитрите.
Би ли споделил, дали това видео ти тръгва на LG HX906?Първоначално публикувано от K1R1L
https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=289916&hit=1