Здравейте, имам стая около 25 квадрата, която искам да направя само за мултимедия.
В момента там има един телевизор 32", но трябва да взема по-голям. Мисля си за 40-42". Също така трябва да взема колонки и ресийвър. Спрял съм се на Jamo колони и Yamaha ресийвър.
Можете ли да ме ориентирате като за телевизор каква марка да си взема, както казах имам 32", LG и един 37" Toshiba, от двата модела съм доволен, но ми се иска нещо с повече функциики .
Имам 2100~ лева, но ми трябват 170 за втори надуваем диван(тва нещо е уникално, ако все още нямате купете си), 80 лева за настилка по пода и оставям другите за нещо, ако искочи, кабелчета и т.н.
За момента планирам да направя покупката около 15ти декември, за да мога да хвана някоя промоция, ако има такава, имам карта за 15% отстъпка от техномаркет, засега съм се насочил към него. Най-вероятно до тогава парите ще са малко повече .
Също така ме интересува и още нещо, тъй като стените в стаята са с много стара мазилка, стаята не е ползвана от десетилетие, искам да направя нещо което ще изглежда готино, виждал съм в разни филми, в студията как слагат нещо като изолация, черно на цвят, на квадратчета/триъгълничета което е уж за изолация, колко лева излиза нещо подобно за стая която е 25 квадрата, височина 260см?(така, де, не искам да смятате, само давам размерите на стаята, тъй като биха били полезни, на някой който се занимава с това, ако евентуално има тук такива)
Благодаря! Очаквам вашите отговори!