Резултати от 1 до 7 от общо 7

Техника за 1700~ лева.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2011

Техника за 1700~ лева.

Здравейте, имам стая около 25 квадрата, която искам да направя само за мултимедия.
    В момента там има един телевизор 32", но трябва да взема по-голям. Мисля си за 40-42". Също така трябва да взема колонки и ресийвър. Спрял съм се на Jamo колони и Yamaha ресийвър.
    Можете ли да ме ориентирате като за телевизор каква марка да си взема, както казах имам 32", LG и един 37" Toshiba, от двата модела съм доволен, но ми се иска нещо с повече функциики .
    Имам 2100~ лева, но ми трябват 170 за втори надуваем диван(тва нещо е уникално, ако все още нямате купете си), 80 лева за настилка по пода и оставям другите за нещо, ако искочи, кабелчета и т.н.
    За момента планирам да направя покупката около 15ти декември, за да мога да хвана някоя промоция, ако има такава, имам карта за 15% отстъпка от техномаркет, засега съм се насочил към него. Най-вероятно до тогава парите ще са малко повече .
    Също така ме интересува и още нещо, тъй като стените в стаята са с много стара мазилка, стаята не е ползвана от десетилетие, искам да направя нещо което ще изглежда готино, виждал съм в разни филми, в студията как слагат нещо като изолация, черно на цвят, на квадратчета/триъгълничета което е уж за изолация, колко лева излиза нещо подобно за стая която е 25 квадрата, височина 260см?(така, де, не искам да смятате, само давам размерите на стаята, тъй като биха били полезни, на някой който се занимава с това, ако евентуално има тук такива)
    Благодаря! Очаквам вашите отговори!

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Техника за 1700~ лева.

хубав телевизор 42", колони и рисийвър за 1700?

забрави

като се има предвид, че за 6*4 стая ти трябва 50", то 1700 няма да ти стигнат само за телевизора, камо ли за каквото и да било допълнително

P.S. това лято продадох един надуваем диван, защото противно на теб, аз категорично не успях да се почувствам комфортно в него... в един момент дори ми идеше да му скоча с ножа

4. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Хаха надуваем диван и комфорт... За пръв път чувам такова нещо... Единствения комфорт е ако решиш да го местиш
    Съгласен съм с колегата, за 1700 може да вземаш само ТВ...

П.С. Надуваемия диван и водното легло са 2 от нещата които за нищо не стават, но какво да се прави... Маркетинг

5. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Има шанс и да успее ако вземе телевизор до 1200-1300 лв може да закупи някоя система от маркетите готова или нещо 5.1 2ра ръка има доста предложения но за ямаха и джамо няма шанс.

6. Тук е от
    Aug 2011

Хммм... аз си мислех, че ресийвъра ще ми струва към 200 лева ... явно съм грешал, този който ми върши работа струва 650 лева. Джамото което съм избрал е 390 лева... останах с 700 за телевизор... бахти. 50" инча казвате... открих 2 дето ми харесват, единия 46" за 1800 и 52" за 2200, втория ми харесва повече, ама тук тръгнах с 1000 лева над лимита ми.
    Гледах и LCDта, но LED ще си е. Май ще трябва да използвам кредити за тази покупка.
    За диванчето, аз съм си много доволен. Приятелите ми също му се радват, но пък, може би съм малко пристрастен към такива, от малък имам топки от кока кола и незнам дали съм свикнал, но ми харесват такива практични мебели. Само да отбележа, че не говоря за тия дето са си чиста гума, а за тези които са с плат, разликата е огромна!
    За "изолацията" някой може ли да помогне?

7. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

За изолацията не ми стана ясно каква е идеята да направиш ремонт на стените или да звукоизолираш.Ако е за звукоизолиране провери цената на вата изовер -акусто и като добавиш и гипсокартон ще стане може би по скъпо от цената на телевизора.Това което за ти говориш с дупките е акустичен картон.Цената му е още по скъпа и се доставя по поръчка.Така,че ако искаш да освежиш стените огледай се за латекс или някаква друга ефектна боя или тапети.

8.  

9. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Преди 3 години си купих Онкио + 5.1 колони пайнер - 1700лв
    тв-то на една година пфл5606 - 1200лв....

трудно :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам компютър Core2Duo 230 лева + монитор 30 лева
    От alexananiev във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 04-02-12, 11:41
  2. procesor za s.A 1700+
    От Vasko78 във форум Продава
    Отговори: 6
    Последно: 14-02-07, 21:08
  3. za 1700+ ???
    От mego във форум Овърклок
    Отговори: 3
    Последно: 15-06-03, 13:26
  4. Celeron 1700 vs XP Palomino 1700
    От momchilcha във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 21
    Последно: 28-02-03, 18:50
  5. Za Celeron 1700
    От straj във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 10
    Последно: 23-02-03, 15:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе