Здравейте,
някой може ли да сподели мнение и препоръки за домашно кино - до около 300лв?

Спрял съм се на PHILIPS HTS3520/12 (което е 260-300лв.), но някои неща не ми харесват - основно, че е доста орязано откъм възможности за свързвани с други устройства - няма HDMI ARC (само нормални HDMI), няма DIGITAL AUDIO IN. Свързването му с по-ниска серия TV PHILIPS (в случая 5405) ще е мъка...
Дизайнът и изработката му изглеждат доста евтини и простеят.
Освен това няма възможност за собствени настройки на звука (ефекти, закъснение, еквалайзери и т.н.).
Само с Dolby Digital Prologic II е, по-скъпите модели имат още доста Dolby и DTS системи...
Тъпо е и че кабелите са твърдо свързани с говорителите и не се махат (а вече имам прекарани други).
По западни форуми се оплакват, че не помнело настройки и след всяко включване трябвало наново да се правят - дали е така? Иначе като звук го хвалят много.
Харесва ми, че е сравнително мощно (600W), чете почти всички аудио и видео формати и изображения и има доста зададени ефекти на звука - Екшън, Класически, Концерт, Драма, Джаз, Рок, Спорт. И цената е доста добра.

Заслужава внимание и PHILIPS HTS3270.

Ще ми е полезно да споделите мнения и опит с този модел, както и препоръки за евентуални по-добри аналози на PHILIPS или други марки до около 300лв. Изискванията ми са да е 1080p HD, да има HDMI и желателно DIGITAL AUDIO IN и възможност за собствени настройки на звука (не само предварително зададени).

В момента имам SAMSUNG HT-DL 100, от което бях много доволен, но се повреди и ми искат 250лв. за ремонт - според мен не си струва.