Здравейте,
Обмислям варианта да си купя подобна щуротийка за да си ъпгрейдна звука от 32 инчовото телевизорче. Сами се сещате, че не очаквам фамозни звукови резултати, но все пак ще е по-добре от сегашното положение. Имам базови познания по темата и стигнах до извода, че най-добрият вариант е да си купя на старо ресийвър, да си избера колоните и т.н според нуждите ми, но засега не смятам да прибегна до този вариант по чисто финансови причини.
Въпросът ми е конкретен - ще задоволи ли такъв тип играчка (и в частност тази SAMSUNG HT-XA100T :: Системи за домашно кино :: Системи за домашно кино :: Домашно кино :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria) функционалните ми нужди, които са:
- плейърът да чете най-разпространените формати като mkv , mpeg, divx, xvid, mp4 и т.н. зареждани от външен хард.
Ако ли не кой е най-eвтиният вариант за плейър въпроизвеждащ mkv ?
Друг вариант също ми се върти из главата, а именно дали е възможно да закача активни колонки 5.1 към телевизора, който си има приличен вграден плейър и си ми отваря mkv формати, но как би стоял въпроса с dolby digital и DTS звука?