Здравейте, колебая се между две с-ми за домашно кино!
Интересуват ме две неща
1. Коя е по-добра като "качество" на звука
2. Коя е по-добра като "сила" на звука
Onkyo HT-S3505 | Мини системи Onkyo | Avitel
luxeonav
Здравейте, колебая се между две с-ми за домашно кино!
Интересуват ме две неща
1. Коя е по-добра като "качество" на звука
2. Коя е по-добра като "сила" на звука
Onkyo HT-S3505 | Мини системи Onkyo | Avitel
luxeonav
Ти шегуваш ли се?
Onkyo е пълноценна система за домашно кино от реномиран производител, а второто са активни тонколони, без декодери. При това в доста по-ниска категория и ценови клас!
Ами реално погледнато от това, което е на сайта на Luxeon няма технически параметри за мен!
Това, което са дали е точно нищо! Размери на говорители и някаква мощност от 50W, която не се знае как е измерена.
А ето и най-важният параметър: luxeonav
Относно комплекта на Onkyo - това също не е Hi-End, но за тези пари е нормално. За сметка на това си има пълен комплект декодери, входове и изходи, позволяващо upgrade в по-късен момент. Примерно смяна на комплекта озвучителни тела, кабелите към тях и т.н. с по-качествени.
Нямам преки впечатления от нито една от системите, а втората е като всички останали за цена под 300 лева.
Всичко зависи от това какви пари имаш, за какво ще ползваш системите. Ако е да ги свържеш към PC/laptop с вградена аудио карта, DVD с вградени аудио декодери и задължително 5.1 канален аудио изход - и втората става. Но ако искаш доста по-качествен звук и по-висока мощност (120W max или около 80 номинал) - първата.
Огледай и за други системи - сега поне има избор!