Здравейте
Признавам, че не съм много навътре в материала и затова се надявам на вашата помощ.
Търси се 5.1 система. Не се изисква уникален звук, но и да не е тип радиоточка.
Източника е TV Box Xiaomi Mi Box.
Телевизора е 43W808C
Бюджет не си написал.Също и с колко място разполагаш.
Sony ht-rt3 5.1 канална, 600 w, реални около 450 w, доста добър събуфър. Блутуут свързаност. Имам я около 10 месеца, с телевизора е свързана с оптика, може и чрез блутуут, иначе е супер за поточно предаване от телефона.
Взех я за 399 кинта..
Бюджетен модел.
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
АЗ ИМАМ добър ресийвър и за сумата от 300 лева ще се разделя с него.SONY DA 1200 ES в магазинно състояние.но ще ти трябват и ОТ( И ТАКИВА ИМАМ ЗА ПРОДАЖБА)QUADRALL QUINTAS 5000 II F-пълен комплект,закупени от мен-цена 500 лева.
За бюджет 500 лв, 5.1 само втора ръка.Но, внимавай много да не попаднеш на "избушени тонколони" и стари ресийвъри с не-работещи HDMI. Втора ръка Onkyo избягвай заради това. Гледай за Yamaha, Denon,за модели от последните 4–5 години.
Желателно е AV ресийвъра да е поне с HDMI 1.4( ARC), щом ще гледаш 1080p съдържание.
Има и нови саундбар-ове, но трябва да имат HDMI in и HDMI out за да свържеш кутийката
Ако си склонен да преминеш на 2.1, то това е убиеца на саунбарите до 400 лв.:
Edifier S350DB
Като минус: ще трябва директно да свържеш телевизора през оптиката към 2.1 системата. И няма да се включва автоматично, при включването на телевизора.
Редакция: примерно това е кино система от начално/входно ниво:
Yamaha HTR-2067 (RX-V377) 4K НDMI HiFi и домашно кино с 5.1 канален Ресийвър по 135W на канал
При която липсва активен субуфер и ОТ са малки в пластмасови корпуси.
Ново от магазина:
ONKYO HT-S3800 (B)
Ако държиш на stereo музика, то тогава горните 5.1 не са за теб. Търси система с двулентови букшелфи/рафтови ОТ (mdf/пдч) поне.
Но, и бюджета ще трябва да го вдигнеш ако очакваш повече.
Този пост е редактиран от tek; 28-07-20 в 22:35.