Здравейте.
1. Саундбара е на чамов шкаф и стърчи от двете страни по 20 см. Мога да купя плот, ако трябва да е изцяло легнал! Може и на стената. Къде е най-добре заради качеството на звука?
2. Отзад на 15 см EON box и на 20 см рутер. Някакъв проблем, заради близоста им? Но и на стената да е саундбара ще е същото. Кабелите им позволяват само поставяне зад шкафа, а не местене в друга част на стаята!
3. Лампата която е с дистанционно, като ползвам дистанционното на ТВ или на саундбара, гасне или светва! ТВ започна да спира за секунда две изцяло и да тръгва сам! Преди да се свържат с саундбара нямаше такова нещо!!! ТВ мигваше за секунда преди, когато изключвах усилвателя си, който изгоря и затова си купих саундбар системата. Преместих ТВ в друг контакт и спря мигването. Идва ел. техник и каза че нищо и няма на мрежата и бушоните макари стари. Сега саундбара и суббуфера са отделно отново, но защо чак и изключва ТВ???
4. Суббуфера така както е на снимката или обърнат към шкафа? Разстояние че трябва да има отзад, знам!
5. Имам една колона точно зад мен на която опира леглото ми. На нея ли да закача тонколоната която ще е на 15 см от главата ми, а другата на 2м от мен и под климатика за да е зад мен, Или на стената до прозореца/ ленти могат да се махнат от щората/ където ще има малко разстоянието 35 см може би за страничният и звук и той ще е към вратата за терасата, а пред нея е колоната на 80 см, която не я покрива изцяло?
Видях в нета върящи се стойки! Другата наравно с климатика. Гледах клипове в нета и повечето са на стойки, но аз не искам че на 1 000% ще бутна някоя, защото стаята е всекидневна!
6. Фатално ли че едната ще е по-близо от другата до мен, а другата близо до климатика и ще са включени към бушона в който е и неговият/в момента климатика не работи. Икономията икономична, дело на всеки./ контакт и на хладилника??? Контакта в който са саундбара и суббуфера и той е към тях! В другият до мен с разклонител са рутера, еон, компа и зареждане на мои устройства.