Здраво живо а бе искам да си купя телефон ама е закодиран само на картите на Мтел да бачка има ли някакъв начин да се разкодира само с код без да го бъцкам на PC-то ???
Здраво живо а бе искам да си купя телефон ама е закодиран само на картите на Мтел да бачка има ли някакъв начин да се разкодира само с код без да го бъцкам на PC-то ???
Мтел не само,че са ги заключели да бачкат с тяхни карти а има и сим заключване-да работи само с тази карта с която е закупен мобилният телефон. разкодирай го в някой сериз, пробвай в м-тел може да имш касмет като една позната.... в мтел и махнаха кода
Отключване на Samsung X450 GSM без кабел:
1. Изключете телефона и сложете карта на оператор, за когото е заключен, и го включете пак.
2. Когато се появи съобщението "Грешна карта", напишете *#9998*3323#. Ще се появи съобщение
"Press exit", натиснете десния клавиш с надпис "изход". На менюто което се появява изберете
една от трите позиции 7 (или 8 или 9, и трите работят). Телефона ще се рестартира и вашата
SIM карта ще работи.
3. Напишете *0141# и натиснете зеления бутон за избиране. Ще се появи съобщение, че ващия
телефон е персонализиран.
4. Изключете и включете отново телефона за да проверите дали ще работи.
5. Ако смените SIM картата ще се получи съобщение за въвеждане на код на картата,
по подразбиране кода е 8 нули.
Методиката не съм я измислил аз, но съм я тествал и работи 100 процента за МТел