Резултати от 1 до 6 от общо 6

сименс С55-за кой ли път проблеми...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    181
    #1

    сименс С55-за кой ли път проблеми...

    <img src=images/speech/icon_speech_oops.gif border=0 width=29 height=15>Приятелката ми има С55, който гасне когато му хареса, особено при зареждане.Записаните на диктофона файлове са със сантиментална стойност за нея.Аз ги свалих на компютъра обаче не мога да ги чуя.<img src=images/speech/icon_speech_ugh.gif border=0 width=23 height=15>Има ли шанс тоя телефон да заработи нормално или да мисля за Нокия или Сони Ериксон. Не за друго, ама нямам излишни пари за нов телефон...Барев,идеи?!?

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    147
    #2

    сименс С55-за кой ли път проблеми...

    Пробвай с нова батерия. За да си сигурен потърси някой приятел добра батерия за 1-2 дни. Или да ползва твоя телефон за 1-2 дни вместо неговия с неговата СИМ карта. За да се разбере дали да даваш пари за нова батерия или не е от нея. За файловете - просто им правиш резевно копие на компютъра за да не се загубят. И ако телефонът ги загуби - връщаш ги от резервното копие.

  4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #3

    сименс С55-за кой ли път проблеми...

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...Записаните на диктофона файлове са със сантиментална стойност за нея.Аз ги свалих на компютъра обаче не мога да ги чуя...



    <div align="right">Originally posted by Giggio*-*25/01/2005*:* 10:28:37</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">





    С какво разширение са файловете, които сваляш на компютъра? С коя програма се опитваш да ги "прослушаш"?




  5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    138
    #4

    сименс С55-за кой ли път проблеми...

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Има ли шанс тоя телефон да заработи нормално или да мисля за Нокия или Сони Ериксон. Не за друго, ама нямам излишни пари за нов телефон...Барев,идеи?!?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Така както поставяш въпроса някой може да остане с впечатлението, че съм врачка и мога от разстояние да диагностицирам телефони [:D]. Това в кръга на шегата, но наистина причините може да са много. Ако имаш хардуерен проблем не мога да ти помогна, ще трябва да отидеш в сервиз. Най-вероятно е проблем с батерията, или пък капачето, което я държи. За да си сигурен, че не е от софтуера просто му сложи най-последния фърмуеър + MAP + FFS. Ако нещо не ти е ясно след като си прочел моята тема за Зименс във форума питай пак. Ако изпълниш всичко точно ще може със сигурност да разбереш дали е софтуерен проблем или не. Относно гласовите бележки стандартния софтуер на Зименс има опция да ти ги записва в компютъра направо като *.wav файлове. Ако това не те устройва потърси програмата vmo2wav. Тя се съдържа и в SiMoCo, което пък ти препоръчвам да използваш вместо фирмения SDS.

  6. Member
    Тук е от
    Jan 2005
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    181
    #5

    сименс С55-за кой ли път проблеми...

    файловете са на ПС в wav format,обаче са с някаква странна компресия IMA ADPCM,пробвах на всички видове WINDOWS, обаче не става.А телефона си гасне, когато на него му е кеф.При зареждане задължително.В сервиз му е сложена 24 версия, а на страницата на Siemens, видях само 18. откъде да взема firmware+map+FFS?

  7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    138
    #6

    сименс С55-за кой ли път проблеми...

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">файловете са на ПС в wav format,обаче са с някаква странна компресия IMA ADPCM,пробвах на всички видове WINDOWS, обаче не става.А телефона си гасне, когато на него му е кеф.При зареждане задължително.В сервиз му е сложена 24 версия, а на страницата на Siemens, видях само 18. откъде да взема firmware+map+FFS?



    <div align="right">Originally posted by Giggio*-*17/02/2005*:* 12:28:05</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Ако потърсиш в google.com ще видиш колко "странно" често срещана компресия е IMA ADPCM. Относно това как да си флашнеш телефона ще разбереш като прочетеш това:

    http://setcom.bg/news/forum/topic.as...31&whichpage=2

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Сименс KGV2400
    От charliii във форум Хладилна техника
    Отговори: 5
    Последно: 24-03-13, 16:22
  2. Разкодиращи кодове за Сименс М55
    От The Stone във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 12
    Последно: 04-12-06, 22:01
  3. Проблем със Сименс с72
    От pavelkv във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 30-09-06, 13:30
  4. телефонен кодблокиран сименс
    От travoltino във форум Поддръжка
    Отговори: 4
    Последно: 29-10-05, 00:14
  5. Сименс C55
    От Fasimir във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 6
    Последно: 25-05-04, 01:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе