Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мистика

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    102
    #1

    Мистика

    Здравейте. Вапроса ми е може ли да се изтрие sms-a или да се изгуби информация изобщо при внезапно спиране на телефона.

    Вчера получавам съобщение и ми изписва че имам един непрочетен смс. дава ми и иконката на моя телефон и преди да съм прочел съобщението телефона ми изключва. след това си го включвам и няма никакво съобщение което да не е прочетено. възмпжно ли е да се е загубила информация тоест да се е изтрил смс-а. Благодаря предварително.

  2.  
     
  3. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна
    Мнения
    420
    #2

    Мистика

    Според мен в телефона съобщението си седи, но вече като прочетено. Като си натиснал да го отваряш, е започнала процедурата, но като е изключил апарат не си успял да го видиш. Провери си последното съобщение, още повече че знаеш датата и часът на получаване.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    102
    #3

    Мистика

    не няма никакво съобщение което да е прочетено. просто на sms ми изписа че имам съобщение, и тъкмо да го отворя и ми изгасна тела. възможно ли е да е вирус. на някой да му се е случвало подобно нещо

  5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #4

    Мистика

    @gonzolito123,

    Кажи все пак за какъв апарат става дума! Това ще облекчи тези, които биха искали да ти помогнат.




  6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    102
    #5

    Мистика

    става въпрос за QTEK 7070 SMARTFON.

  7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #6

    Мистика

    Вируси за GSM има, но едва ли случая е такъв. Най-вероятно, процеса на запис на SMSа по някакви причини не е завършил и поради това телефона е блокирал. Възможно е и другото - телефона да е изключил точно в момента на запис в паметта и затова съобщението да не се е съхранило. Не плашете човека!

  8.  
     
  9. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    3,566
    #7

    Мистика

    gonzolito моля те сподели впечатленията си от въпросния телефон, който използваш, защото аз съм се насочил към xphone II, който е идентичен и със същата ОS, като твоя.

    По-точно ме интересува дали има някакви сериозни бъгове, ~ колко време издържа батерията и като цяло дали си доволен от продукта.

    Ще съм ти много благодарен ако отговориш

  10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    102
    #8

    Мистика

    впечатенията са ми отлични. Телефонасе държи много добре. а за сериозни бъгове незнам какво имаш в предвид. Всеки тел си има един или друг недостатък. Но като цяло съм доволен. ОС Windows се държи много добре. Батерията в началото държеше 3 дена, естествено зависи и от използването на тела. сега на 2 дена го зареждам 1 път. Единствения ми проблем е че не съм му взел допълнителна памет и немога да му използвам всичките функции. Аз понеже съм към Глобул имам един проблем. от глобул немогат да ми кажат как да си настроя телефона за да мога да влизам в инернет. казват ми че такива телефони не подържали и т.н. ако нямой знае да каже. ако имаш някакви конкретни въпроси питай. това е за сега. А за смс-а незнам изписа ми че го има в паметта и понеже батерията беше на привършване и ми изгасна и после няма съобщение а възможно ли е това съобщение да се съхранява някъде в сърварите на Глобул не за друго ама смс-а който чаках беше много важен. ако има представители на глобул могат да споделят

  11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #9

    Мистика

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Но като цяло съм доволен. ОС Windows се държи много добре</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Ето от това е проблема [] Не се заяждам, просто проблем в операционната система. Явно съобщението не се записва веднага и след като е изгаснал телефона поради ниския заряд не се е запазило. Невъзможно да е / да имаш вирус ...

  12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #10

    Мистика

    <font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

    laMartin xphone II е идентичен с Qtek 8020, а не със най-сакатото отроче QTek 7070.

    Нищо лично, просто точно QTek 7070 е много зле. Ама много.



    laMartin поориентирай се първо в наличието и цената на карти за този телефон. Това, ако имаш намерение да използваш по голяма памет разбира се. Малко е странен типа на картите, които този телефон използва. MiniSD. Това е мое мнение.

    <font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе