-
Качване на java игри.
Имам Нокиа 3120. Искам да си кача игрички, но нямам кабел. Със картинките се оказа, че няма проблеми като си ги кача примерно на хит.бг и псоле си напиша директно линка на картинката в браузъра на телефона. Въпроса ми е как мога да си кача игра по подобен начин. Изтеглиям си играта с разширение jar като пише, че е точно за моя телефон. Във зипа има и още един фаил с разширение jad. Игрите ги тегля от тук
http://www.mobileplayground.co.uk/
Ако някой знае как може да стане това да казва.
-
Качване на java игри.
Ами Nokia-та ти има IR, а като си я купувал вероятно си получил и PC Suite...
Само дето игрите ще ти ги качва в Applications.
-
Качване на java игри.
Нокита ми няма IR. Изтеглих си няколко игри от нета и не ми ги сложи в Applications, а във GAMES. Отварях в браузъра jad файла и давам accept и така си изтегля и jar файла. A въпроса е ако изтегля zip с двата файла как да да си ги кача в телефона пак през нета. опитах с една игра като като качих и jar и jad файла на хит.бг но после и на двата ми даваше непознат формат. Друг е въпроса дали наистина са били читави файловете.
-
Качване на java игри.
Преди малко четях някакъв форум за Сониериксон и срещнах нещо, което можеш да изпробваш. Там хората твърдят, че ако се изтегли zip-файл, който съдържа .jad и .jam файловете, просто трябва дас е преименува на .jad и телефонът (S700) започвал да го разпознава. Пробвай дали можеш да направиш това и дано има ефект [;)]