Някой може ли да ми посочи линк, откъдето да си дръпна множество малки (до около 400 КВ на парче) WAV-файлчета за GSM. Става въпрос за песни (нови и стари), записани на нисък битрейт, а не за ефекти.
Благодаря предварително!![]()
Някой може ли да ми посочи линк, откъдето да си дръпна множество малки (до около 400 КВ на парче) WAV-файлчета за GSM. Става въпрос за песни (нови и стари), записани на нисък битрейт, а не за ефекти.
Благодаря предварително!![]()
А де ... бях теглил от някъде в дата ...Ама не помня къде. Пробвай там ако искаш.
400 k - мноо големи бе
после кажи ако си намерил някъде :coolsmiley:
CrossBlade, мерси. Намерих около 30-40 в "Дата"-та. Но търсенето продължава. Само дето ми попривършиха ключовите думи и се чудя откъде и какво да изсмуча вече.
Obshtinska_mishka, написал съм до 400 КВ, а не непременно 400 КВ. Търси в "Дата"-та - там има, но не са много... засега...
Намерих папката, в която съм ги теглил преди - 6MB - 64 файла. Но нямам записан от кой потребител в дата-та са .... а търсачката май ги филтрира като .wav (музикални) и не ги намира като търся по името на някой от файловете.
А защо най-добре не си пуснеш един converter и да ги правиш спрямо кефа тиТака ще имаш музиката, която те кефи
![]()
Дам, само един конвертер. Сваляш качеството на уеифа на най-ниското и имаш малък фаил за гсм-а си
Аз позвах този трик като писах една програма и ми трабваха уейф фаилове. И сега като ги слушам качеството им е много добро за размера.... :Super:
Ако нямаш кабел и ползваш WAP отговорът е wap.amobile.ruПървоначално публикувано от IvO™
И вобще ако знаеш руски http://www.amobile.ru
Ако не има една програма MP3-WAV Converter Decoder 1.0
Eто ти един конвертор аз го ползвам за Siemens SL65 http://x65.antex.ru/files/Programs/mp3siem.exeПървоначално публикувано от IvO™
а уейв файловете за телефона различават ли се по нещо от обикновените, 'щото на моя телефон неще да ги свири преобразуваните. Имам уейв фаилове, които прехвърлих от телефона на компота и видях какви параметри има. Направих другите със същите параметри обаче пак неще да ги свири тъпата барака. Някой има ли идея 'що така прави?
с глупав сименс съм
Хммм, странно. Някои имат ограничение като mbps ама ба ли ... щом със същите параметри ги правиш ... хммм