Имам samsung s500 и си изтеглих software за него (Samsung PC Studio PIM & File Manager 1.0) от официалния сайт. Имам и дата кабел за samsung, но той от друг модел и въпреки, че на практика си пасват software-а не може да го разпознае. Направи ми впечатление, че при Samsung PC Studio PIM & File Manager 1.0 не ми е достъпна функцията reload, въпреки че когато включа телефона в дата кабела програмата забива за малко. Намерих си и друг software с име EasyStudio PIMS & File Manager 1.0, който е малко по-различен и още при отварянето си търси за телефона, но не го намира. Но поне с нея имам опцията reload, която всъщност не помага за прочитането на телефона.
На теория всичко трябва да работи, но на практика не е така и си мисля, че това може да е от кабела въпреки, че той е за малко по стар модел на samsung. Възможно ли е там да е причината и да търся ли нов кабел?
П.П. Изненадах се когато преди ден два изпробвах кабела на сухо и телефонът изписа, че се зарежа. Днес когато мъчих да направя връзката и това не се получи.