Kakav softwere moga da izpolzvam za da pokaram toq telefon.Da moga da si svalqm i ka4vam pictures i melodii.Ako nqkoi zane da mi akge i ot kade da si go namerq!!!
Kakav softwere moga da izpolzvam za da pokaram toq telefon.Da moga da si svalqm i ka4vam pictures i melodii.Ako nqkoi zane da mi akge i ot kade da si go namerq!!!
Лично аз съм свалял с IR на MobileAction (MA620, MA660... ). Използваш софтуера за Е700, който върви в комплекта на IR (менюто на GSM-a да се включи на английски). Цена на IR- 15 лв.
Лично аз също имах проблеми със някои модели от телефоните на Samsung дори когато използвах оригинален софтуер свален от официалният сайт на компанията и за определеният модел. Програмата усърдно отказваше да разпознае, че има закачен такъв телефон. Ето защо прибягнах до услугите на MobileEdit. Работи прекрасно и то с голяма част от телефоните на пазара а не само със Самсунг. Можеш да я изтеглиш от тук http://www.mobiledit.com/downloads.aspПървоначално публикувано от tombakov
Горещо препоръчвам програмите ResManSE и SGHFS. Само да уточня, че ми решиха проблемите , но за Е 330.Така че дерзай и успех!