Здравейте. Хвърлил съм око на Qtek 9000. Интересува ме някои има ли впечтления от тази машинка?
Здравейте. Хвърлил съм око на Qtek 9000. Интересува ме някои има ли впечтления от тази машинка?
Доста голям
Не мисля, че е кой знае колко "Сензационен", въпреки VGA екрана...
Идеята ми не е да е сензационен, а да си върша работа (бърз интернет, емайл,браузър, даже телефон ), без да ми се налага да влача лаптоп. Единственото, което не ме кефи е, че май засега рaботи само с Windows, който не съм пипал от години, но ще се сборим Има голяма площ, но аз предпочитам "тефтерния" формат пред дебелината на някои по-стари устройства от типа на нокия комуникатор. Въпроса ми беше дали някой има конкретни впечатления.
Тогава опитай новия А1200 ( MING ) на моторола, хем ще си фешън, хем ще си с линукс
апропо - за 9000 - подържах го малко в ръцете си, прекрасно творение, лесно се работи, добър екран, бърз процесор....спрямо комуникаторите на нокия е далеееч далеееч по по най но нека ти кажа искрено - не си заслужава цената от 1800лв....почакай 3-5 месеца и го купи за 1000. Все пак за тия пари се купува прилично лаптопче....
9000 наистина е доста добра попадение. Екипиран е с почти всичко възможно, wi-fi, 3Г, бърз процесор и тн. Като недостатък може да се обележат относително големите му размери, почти невъзможно е да се използва като основен телефон, както и не много привлекателната му цена.
Абе нещо не съм фен на моторолите (нямам някакви рационални причини за това - просто съм зле настроен към тях. пък и телефона да ми е фешън ми е последна грижа - не съм манекенка все пак да си го показвам на колежките и да обяснявам колко е сладък ). Цената от 1800 лева не кефи много , но мисля, че ще успея да го намеря за max 700 евро, пък и докато го купя сигурно ще падне още. По празниците си поиграх с един Qtek 9000 на мой познат - мисля, че ще преживея Windows-a . Машинката дава кеф, има всичко, което ми трябва + много неща, който не ми трябват в момента , дизайна е добър, даже изглежда здрава и устойчива на изпускания, което е важно за устройства с отварящи се екрани. HDC явно правят добри джаджи.