Re: интернет през bluetooth
Преди време с Nokia 3650, само с намирането на компютъра се закачаше към интернет. Използвах Bluetooth USB Dongle(не знам на коя фирма) и софтуер BlueSoleil. Мисля, че трябваше да има инсталиран и пакета Nokia 3650 PC Suite.
За да се свърже, пускам BlueSoleil и bluetooth-a на телефона, давам търсене(няма значение дали на компютъра или на телефона. Зависеше от настройките за сигурност на Bluesoleil(пароли)) и след като се намерят, отварям Browser-a на телефона и ползвам интернет-а. При други телефони може да има някоя особеност.
Аха... Само че въпроса е да не трабва да се инсталира специфичен софтуер за всеки телефон, а да може всеки които влезе в обсега да се закача и да го ползва (без значение от марката на телефона)
Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
Аха... Само че въпроса е да не трабва да се инсталира специфичен софтуер за всеки телефон, а да може всеки които влезе в обсега да се закача и да го ползва (без значение от марката на телефона)
Поразрови се във форума - има го описано как става, мисля че Malone беше копал сериозно по темата... :)
Три пъти търсих и не открих нищо, може ли малко упътване, как може да стане тази магия конкретно със SE P900 ??? Какъв софтуер за компа ми трябва??
Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
За това е измислен Wi-Fi ;)