Panasonic VS6 или някой друг телефон???
Да ви питам - Panasonic VS6 става ли за телефон?
Изобщо как се справят панасониците, защото хич не ги познавам като GSM-и? Гледам че модела е бъкан с функции и го обявяват със супер показатели за батерията - в режим на готовност до 430 ч., в режим на работа до 8 ч., но при този голям дисплей не знам дали да вярвам на такива показатели. :081:
Re: Panasonic VS6 или някой друг телефон???
Цитат:
Първоначално публикувано от hecoat
и къде видя Nokia 6030 да има диктофон или гласови бележки или запис на разговор?
Бих си избрал друга марка която да се поддържа по лесно в България при евентуален проблем :)
Аз лично се ровя в www.gsmarena.com . Ревютата са добри, а мненията на потребителите са многобройни и то от цял свят.
Ако ти трябва телефон само за телефон не си взимай VS6. Брат ми има такъв и мога да ти кажа че единственото хубаво нещо в него е камерата защото е 2 мегапиксела и наистина прави добри снимки. паметта на телефона въпреки че е "малка" върши доста работа. Нещата които на мен не ми харесват са че е много голям, няма втори дисплей( което за телефон с капак според мен е глупаво ), много тихо звъни (не знам това дали за теб ще е проблем но аз като се кача в трактора и направо забрави да чуеш нещо ), капака се отваря с бутон ( който според мен ще вземе да се отваря сам след някой и друг месец ). Иначе телефона не е лош общо взето - зависи какво искаш :)
Още не съм видял не надраскан тел
При отварянето на капачето,горния му край точно там се събират 2та панела се получават
надрасквания на горния панел от долния
Поне над 15 панасоника съм видял всичките еднакви
Аз моя го разкарах на 1вия месец и си карам сега със старата нокиа
вече не мога да преброя колко марки и модели телефони прегледах и не мога да намеря такъв, на който удобно да може човек да записва част от провеждан по телефона разговор :( може би нарочно правят такова ограничение във функциите, заради някакви си законови съображения против нежелано записване на разговор.... знам ли...
значи повечето Нокии имат такава функция, ама по време на разговор трябва да натиснеш джостика и да търсиш функцията сред другите опции които излизат - тромаво!
на Панасоник VS3 (а от тук предполагам и на тругите сродни модели) това можело да стане с бутон отстрани - бързо и удобно, като на старият ми Алкател, ама май няма изборът ми да е Панасоник, защото тия големи дисплеи сигурно изсмукват батерията много бързо - повече от 2 дни на зареждане не си представям
на Сони-Ериксон и Сименсите (МЕ75 много ми допада) ей сега им преглеждам упътванията, но ако изобщо имвъзможност за запис на разговор, то тя пак ще е набутана накъде из менятата по врме на разговор
:081:
някой със Сименче може ли да пробва по време на разговор ако размърда джоистика в ляво или дясно, дали излиза меню с достъп на функцията Запис, която иначе там е набутна в Органайзера....